ASUS VA24ehe alınır mı?

Kairos_

Megapat
Daha fazla  
Başlıkta belirttiğim monitörü 2. monitör olarak almayı düşünüyorum. Sizce nasıldır? 3.000-4.000 TL arası başka bir öneriniz varsa bu ayarlarda IPS panel olacak şekilde belirtirseniz de sevinirim.

Fiyatı fena değil, boyutu güzel, markası güzel, Hertz düşük ama 2. monitör olduğundan önemli değil zaten. Alınır gibi.

Başlıkta belirttiğim monitörü 2. monitör olarak almayı düşünüyorum. Sizce nasıldır? 3.000-4.000 TL arası başka bir öneriniz varsa bu ayarlarda IPS panel olacak şekilde belirtirseniz de sevinirim.
Kardeş, ASUS VA24EHE güzel bi' monitör, IPS paneliyle renkler canlı, 75Hz tazeleme hızı da fena değil. Alternatif olarak Lenovo L24i-30 veya Dell P2419H modellerine de bi' bak derim, ikisi de senin bütçeye ve IPS kriterine uyuyor.

https://www.akakce.com/monitor/en-u...reesync-curved-oyuncu-u-fiyati,428330039.html şunu buldum yalnız VA panel.

Bunların ikisi için de nereye baktıysam hiç stok yok. Üretimden kalkmış olabilirler.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…