Çok yanlış kişiye soruyorsunuz hocam.
Darboğaz meselesi için sadece ekran kartı, RAM miktarı ve şu an kullanılan işlemciyle değiştirilecek işlemci bilgisi lazım.
Ben iyi şekilde okudum ama modeli?Şu an kullandığım işlemciyi mesajda belirttim. Tam olarak okursanız iyi olur. Detaylı şekilde anlattım.
Ben iyi şekilde okudum ama modeli?
Model yokken nasıl yardımcı olayım hocam? i3-10100F mi nereden bilebilirim siz söylemedikçe?
Ben iyi şekilde okudum ama modeli?
Model yokken nasıl yardımcı olayım hocam? i3-10100F mi nereden bilebilirim siz söylemedikçe?
Bilemedim bana pek beslemez gibi geliyor.
@Sir Benjamin hocam bir bilgin varsa yardımcı olabilir misiniz?
Bilemedim bana pek beslemez gibi geliyor.
@Sir Benjamin hocam bir bilgin varsa yardımcı olabilir misiniz?
75Hz'in hala oyun için geçerli olduğunu sanmıyorum, bunlar mesela daha oyuncu monitörü:
Monitör Fiyatları | En Ucuzu Akakçe
Monitör arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Eski donanımlar hakkında ben de bilgi sahibi değilim, ama 144Hz+'da i3 540 ve 9800 GT'nin bir geçerliliği yoktur diye tahmin ediyorum. Hoş o donanımlar 1080p için bile eski sayılır.
Konu dışına çıkıyor olabilir ama bence 75Hz 5 ms monitör almak yerine 144Hz 1 ms al.
LG UltraGear 24GN600-B 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz LG UltraGear 24GN600-B 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! LG UltraGear 24GN600-B 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.174,80 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com