ASUS VC239H Alınır Mı ?

VanquisheR_

Megapat
Makaleler
21
Merhaba arkadaşlar. Ben bir süredir bu monitörü almayı düşünüyorum ve almam için az kaldı diyebilirim. Elimde ASUS VN247H bulunmakta, bunu 1. monitör olarak kullanacağım. VC239H'yi ise 2. monitör olarak tamamen keyfi amaçla kullanacağım. Herhangi bir iş amacıyla kullanmayacağım. Bunlar tamamen ; oyun açıkken diğerinde Facebook, Twitch, YouTube gibi sekmelerin açık olması ile keyfime keyif katmak için kullanacağım. Sizin fikirleriniz nedir ?

Kullandığınız monitörden farklı olarak IPS panele sahip olan bir model. Dolayısıyla tepkime süresi daha yüksek olacaktır. Eğer çoklu monitör olayına girip, oyun dünyanızı genişletmek isterseniz performans kaybı yaşarsınız.
IPS panel olmazsa olmazınız değilse, ben yine VN247H almanızı tavsiye ederim. Dediğiniz keyfi yaşamanın yanında, hem görsel olarak hem de performans olarak daha isabetli bir karar olur.
İyi sosyaller...

Kullandığınız monitörden farklı olarak IPS panele sahip olan bir model. Dolayısıyla tepkime süresi daha yüksek olacaktır. Eğer çoklu monitör olayına girip, oyun dünyanızı genişletmek isterseniz performans kaybı yaşarsınız.
IPS panel olmazsa olmazınız değilse, ben yine VN247H almanızı tavsiye ederim. Dediğiniz keyfi yaşamanın yanında, hem görsel olarak hem de performans olarak daha isabetli bir karar olur.
İyi sosyaller...
Hocam her şey için teşekkürler. Ben o ikinci monitörü tamamen ayrı olarak kullanacağım. Yani VC239H'de oyun oynanmayacak. Sadece Facebook, Youtube, Twitch gibi siteleri açıp keyfime keyif katmak için kullanacağım. Yani herhangi bir oyun oynama amacıyla alınmayacaktır. Ama sizce az daha sabredip 2. VN247H almak daha mantıklı olur dimi ?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı