Manic Depressive Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2014 Mesajlar 1.029 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2018 #11 Paranoyak olmaya gerek yok.
C criews Hectopat Katılım 2 Eylül 2017 Mesajlar 247 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2018 #12 Kutunun içeriği önemli. Fanın birinde ve ekran kartını kaplayan jelatin önemli. Kutu açılım videolarını izleyebilirsiniz.
Kutunun içeriği önemli. Fanın birinde ve ekran kartını kaplayan jelatin önemli. Kutu açılım videolarını izleyebilirsiniz.
Ulunay Petapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 11.071 Makaleler 6 Çözümler 54 3 Temmuz 2018 #13 Ben MSI GTX 1050 Ti aldığımda kutusunda jelatin yoku, statik poşetinde beyaz etiket vardı ilk ben açtım.
Ben MSI GTX 1050 Ti aldığımda kutusunda jelatin yoku, statik poşetinde beyaz etiket vardı ilk ben açtım.
FantastikTürk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2016 Mesajlar 9.121 Makaleler 7 Çözümler 23 4 Temmuz 2018 #14 Ya sahibinden bir ekran kartı alacağım büyük ihtimalle. Kendisi daha sıfır jelatini açılmamış olup kullanılmamıştır diyor. O yüzden merak ettim.
Ya sahibinden bir ekran kartı alacağım büyük ihtimalle. Kendisi daha sıfır jelatini açılmamış olup kullanılmamıştır diyor. O yüzden merak ettim.
05İzzet05 Kilopat Katılım 24 Ekim 2015 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2019 #15 Alp Çiçek dedi: Ben Hepsiburada'dan MSI GTX 1050 Ti Gaming X modelini aldım ve üstünde jelatin yoktu. Sanırsam açma yerinde bile yoktu. Vatan'dan anakart bakmaya gittik onda da böyle bir şey yoktu. Genişletmek için tıkla... Fanlar dönmüyor mu endişelenmeyin jelatini dimi? Bende de o çıkmadı nedense. İade etmeli miyim acaba?
Alp Çiçek dedi: Ben Hepsiburada'dan MSI GTX 1050 Ti Gaming X modelini aldım ve üstünde jelatin yoktu. Sanırsam açma yerinde bile yoktu. Vatan'dan anakart bakmaya gittik onda da böyle bir şey yoktu. Genişletmek için tıkla... Fanlar dönmüyor mu endişelenmeyin jelatini dimi? Bende de o çıkmadı nedense. İade etmeli miyim acaba?