CoRRiuM Hectopat Katılım 19 Şubat 2020 Mesajlar 105 21 Şubat 2020 #1 ASUS ve MSI'in garanti durumu nasıl, bir de incehesap sitesi güvenilir midir? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Şubat 2020
CillianMurphy Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 10.320 Çözümler 98 21 Şubat 2020 #2 İncehesap güvenilir. ASUS ve MSI garanti konusunda gayet iyiler.
2 279998 Hectopat Katılım 21 Eylül 2019 Mesajlar 306 Çözümler 5 21 Şubat 2020 #3 İncehesap güvenilir diye biliyorum. Servis konusunda ise bir şey diyemem. Servis çalışanına göre bile değişir servis işleri.
İncehesap güvenilir diye biliyorum. Servis konusunda ise bir şey diyemem. Servis çalışanına göre bile değişir servis işleri.
CoRRiuM Hectopat Katılım 19 Şubat 2020 Mesajlar 105 21 Şubat 2020 #4 CillianMurphy dedi: İncehesap güvenilir. ASUS ve MSI garanti konusunda gayet iyiler. Genişletmek için tıkla... MSI galiba başka bir firma üzerinden hallediyomuş işlerini ondan tedirginim biraz da şikayet var sıkıntı çıkar mı acaba ? Bir de MSI mı daha kalitelidir ASUS mu genel olarak?
CillianMurphy dedi: İncehesap güvenilir. ASUS ve MSI garanti konusunda gayet iyiler. Genişletmek için tıkla... MSI galiba başka bir firma üzerinden hallediyomuş işlerini ondan tedirginim biraz da şikayet var sıkıntı çıkar mı acaba ? Bir de MSI mı daha kalitelidir ASUS mu genel olarak?
CillianMurphy Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 10.320 Çözümler 98 21 Şubat 2020 #5 CoRRiuM dedi: MSI galiba başka bir firma üzerinden hallediyomuş işlerini ondan tedirginim biraz da şikayet var sıkıntı çıkar mı acaba ? Genişletmek için tıkla... O konu hakkında fikrim yok. MSI global anlamda büyük bir firma.
CoRRiuM dedi: MSI galiba başka bir firma üzerinden hallediyomuş işlerini ondan tedirginim biraz da şikayet var sıkıntı çıkar mı acaba ? Genişletmek için tıkla... O konu hakkında fikrim yok. MSI global anlamda büyük bir firma.
Nihilianth Decipat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ocak 2020 Mesajlar 1.198 Çözümler 4 21 Şubat 2020 #6 Servispoint'e bir çok defa ekran kartı gönderdim, bir sorun olmadı.
CoRRiuM Hectopat Katılım 19 Şubat 2020 Mesajlar 105 22 Şubat 2020 #7 Nihilianth dedi: Servispoint'e bir çok defa ekran kartı gönderdim, bir sorun olmadı. Genişletmek için tıkla... MSI ı gönül rahatlığıyla alabilirim yani?
Nihilianth dedi: Servispoint'e bir çok defa ekran kartı gönderdim, bir sorun olmadı. Genişletmek için tıkla... MSI ı gönül rahatlığıyla alabilirim yani?