Asus ve MSI karşılaştırma

brk03

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben performans olarak değilde teknik destekleri, uzun vadeli olmaları, bileşenlerinin kalitesi, soğutmaları vb. konular açısından soruyorum. Bildiğim kadarıyla ASUS'un teknik servislerinde bir ara sıkıntı olmuştu. Sizin görüşleriniz nelerdir? Hangisi tercih edilmelidir? Başka markalar var mıdır? Gigabyte, Zotac, Galax gibi.

Alacağın ürüne bağlı diyebilirim, ikiside çok kaliteli markalar. Ekran kartı alacaksan fiyat olarak uygunu almanı tercih ederim, fiyat önemli değil diyorsan kesinlikle Asus tercih edilmeli, soğutma konusunda kesinlikle başarılılar.

Asus genel olarak daha pahalı. Ekran kartında soğutması iyi. Bileşenleri çok kaliteli. 8 yıllık asus ekran kartı herhangi bir sıkıntı çekmedim.
Msi'ın sevmediğim yanı üstüne 1-2 kırmızı led koyup birkaç ismini söylemesi güzel oysaki bir olayı olmayan özellikler koyup üstüne 150 tl daha istemesi. Tabi artık Asusda kaptı olayı. Oda aynı şeyi yapmaya başladı. Onun dışında 2 firmanın bileşen kaliteleri yakın fakat asus bir tık önde( ürününden ürününe göre değişebiliyor.) Servislere gelirsek Msi servisine daha önce işim düştü gayet güzelhizmet veriyorlar. Asus'un servisi nasıl bilmiyorum.
Galax firması ülkemizde çok reklam yapmadığından tanınmıyor. Geçen günlerde 1050 Tİ ürününü inceleme fırsatım oldu. Güzel ve ucuz bir karttı.
Gigabyte firması ekran kartlarını pek sevmiyorum. Anakartları pek bulunmasada güzel. Özelliklede çift BİOS özelliği çok güzel. Servis eh işte.
Evga firmasının PSU'ları ve anakartları güzel. Ucuz olan ekran kartları alınabilir.
Anakartları çok bulunmuyor ve genelde üst düzey oluyor.
Zotac ve Sapphire birbirine yakın firmalar birisi AMD'nin ekean kartların diğer Nvidia'nınkileri üretiyor. Sapphirein yeni nesil ekran kartları başarılı. Eğer ucuzsa kesinlikle tercih edilmeli. Servisi çok kötü değil ama Msi kadar değil.
XFX KFA2 gibi markalarda var. Pek bir bilgim yok bu markalar hakkında. Genelde yurtdışında satış yapıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…