ASUS VG245H Monitör Netlik Sorunu

sekect

Kilopat
Arkadaşlar monitörü yeni aldım, Monitörde 2x HDMI 75Hz 1ms özellikleri olması çok güzel fakat dizi izlerken görüntüler net gelmiyor gözüme, bir bulanıklık var. Ayarlarından falan mı bir şeyler yapılması gerekiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaki tuşlar ile bilgisayarda görüntü modlarını değiştirebilirsin eğer sorun düzelmez ise iade/garantiye göndermeni tavisye ediyorum

28383483_10213381461503290_1320720316_n.jpg
Arkadaki tuşlar ile bilgisayarda görüntü modlarını değiştirebilirsin eğer sorun düzelmez ise iade/garantiye göndermeni tavisye ediyorum
Hocam yalnız pubg, age of empires gibi oyunları oynuyorum monitörde hiç bir sıkıntı yok, videoları ve filmleri de 1080p olarak açıyorum internetten. Acaba onların kalitesiyle alakalı olabilir mi ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi demek istediğini anladım. Bak bu sorun eğer masaüstüne oyunlarda olmuyorsa sorun yoktur ama dediğin olay benim monitörde de var.Yani monitörlük sorun yok videolarda sorun var

Şimdi demek istediğini anladım. Bak bu sorun eğer masaüstüne oyunlarda olmuyorsa sorun yoktur ama dediğin olay benim monitörde de var.Yani monitörlük sorun yok videolarda sorun var
Evet hocam başka bir arkadaşımın ekranından baktım ondada aynı şekilde, videolardan dolayıymış. Ama konu dışında monitör gözümü çok yoruyor nasıl bir kullanma şekli tavsiye edersiniz ?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı