S Sait Sarp Kilopat Katılım 11 Temmuz 2015 Mesajlar 76 5 Haziran 2019 #1 Şu anki sistemimde GTX 1050 2G takılı, monitörüm eskidiği için yenisini almak üzereyim. İki model arasında kaldım. İkincisi 750 TL ikinci el olarak alabilirim. AOC 24.5" G2590VXQ 75Hz 1ms VGA 2xHDMI FHD FreeSync Gaming Monitör | ITOPYA AOC 24.5" G2590VXQ 75Hz 1ms VGA 2xHDMI FHD FreeSync Gaming Monitör En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile G2590VXQ ITOPYA'da. www.itopya.com ASUS 24" VG245H 75Hz 1ms VGA DVI-D FHD Freesync Gaming Monitör | ITOPYA ASUS 24" VG245H 75Hz 1ms VGA DVI-D FHD Freesync Gaming Monitör En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile VG245H ITOPYA'da. www.itopya.com Son düzenleyen: Moderatör: 5 Haziran 2019
Şu anki sistemimde GTX 1050 2G takılı, monitörüm eskidiği için yenisini almak üzereyim. İki model arasında kaldım. İkincisi 750 TL ikinci el olarak alabilirim. AOC 24.5" G2590VXQ 75Hz 1ms VGA 2xHDMI FHD FreeSync Gaming Monitör | ITOPYA AOC 24.5" G2590VXQ 75Hz 1ms VGA 2xHDMI FHD FreeSync Gaming Monitör En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile G2590VXQ ITOPYA'da. www.itopya.com ASUS 24" VG245H 75Hz 1ms VGA DVI-D FHD Freesync Gaming Monitör | ITOPYA ASUS 24" VG245H 75Hz 1ms VGA DVI-D FHD Freesync Gaming Monitör En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile VG245H ITOPYA'da. www.itopya.com
Kavin Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 1.855 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2019 #2 ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Ben bu modeli kullanıyorum, özellikleri attığınız ikinci modelle aynı. Memnunum. Sorunuz varsa cevaplayabilirim.
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Ben bu modeli kullanıyorum, özellikleri attığınız ikinci modelle aynı. Memnunum. Sorunuz varsa cevaplayabilirim.
S Sait Sarp Kilopat Katılım 11 Temmuz 2015 Mesajlar 76 5 Haziran 2019 #3 Kavin dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Ben bu modeli kullanıyorum, özellikleri attığınız ikinci modelle aynı. Memnunum. Sorunuz varsa cevaplayabilirim. Genişletmek için tıkla... Bugün büyük ihtimal alacağım ne gibi testler yapayım monitöre?
Kavin dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Ben bu modeli kullanıyorum, özellikleri attığınız ikinci modelle aynı. Memnunum. Sorunuz varsa cevaplayabilirim. Genişletmek için tıkla... Bugün büyük ihtimal alacağım ne gibi testler yapayım monitöre?