ASUS VG245HE Netlik ve 75 Hz Yapamama Sorunu

kriegsl

Hectopat
Daha fazla  
Bugün yeni monitör geldi ASUS VG245HE Gaming Monitor. PC'ye bağladım ve 2 şey canımı sıktı bir türlü çözemedim.

1-) 75 HZ özelliği kendi kutusunda yazarken ben taktığım zaman windows görüntü ayarlarında sadece 60 Hz yazıyor 75 seçeneği yok.

2-)İkinci olarak kalite bakımından 1366x768'lik samsung monitörümün yanına yaklaşamadı. Sanki ekranda netlik düşük pikseller sayılıyor gibi renklerin tonu canlı değil.

Monitörde 2x HDMI ve VGA girişleri var. Ne yapmalıyım bana bir akıl verin ?

NOT: PC kasasında HDMI çıkışı yok ancak 2 adet DVI çıkışı var ek olarak.

Ekran kartı NVİDİA GeForce GT 730 belirtmeyi unutmuşum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim ben aynı monitörü almayı düşünüyorum çözünürlük ayarını 1080p yaptığına eminmisin anlaşılan dönüştürücü kullanıyorsun bu da etkileyebilir. Sürücü güncellemen gerekebilir.bu monitör hakkında bilgi verebilirmisin @Silinen üye viewsonic vx2457 e göre avantajları var mı ve renk tonu mevzusu @aligngr

Son düzenleme:
Dostum 75 Hz olayı AMD Freesync teknolojisi aktifken çalışır, Nvidia kart kullandığın için bundan yararlanamazsın.

Bu Monitörün Paneli TN yani renk kalitesi, tonu canlı olmaz sarımtırak olur, malesef bu panelin dezavantajı bu, monitör problemi değil yani, eğer renkler canlı olsun istiyorsan IPS panelli monitör alman lazım, kontrast çok iyi olsun diyorsan'da VA panelli monitör alacaksın. (y)(y)(y)(y)

Dipnot: 75 Hz olayı ile alakalı Nvidia Denetim masasından Özel çözünürlük oluşturup 74 veya 75 hz'e Overclock yapabilirsin. (y)

Bugün yeni monitör geldi ASUS VG245HE Gaming Monitor. PC'ye bağladım ve 2 şey canımı sıktı bir türlü çözemedim.

1-) 75 HZ özelliği kendi kutusunda yazarken ben taktığım zaman windows görüntü ayarlarında sadece 60 Hz yazıyor 75 seçeneği yok.

2-)İkinci olarak kalite bakımından 1366x768'lik samsung monitörümün yanına yaklaşamadı. Sanki ekranda netlik düşük pikseller sayılıyor gibi renklerin tonu canlı değil.

Monitörde 2x HDMI ve VGA girişleri var. Ne yapmalıyım bana bir akıl verin ?

NOT: PC kasasında HDMI çıkışı yok ancak 2 adet DVI çıkışı var ek olarak.

Ekran kartı NVİDİA GeForce GT 730 belirtmeyi unutmuşum.
Selamlar Kardeşim ben de aynı monitörü kullanıyorum.
Sorunu nu çözdün mü

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı