fenba44 Decapat Katılım 16 Ocak 2019 Mesajlar 4 16 Ocak 2019 #1 Asus VG245Q 24" 1ms 75Hz monitör satın aldım. Ekran kartım Asus GTX 1050 Ti Displayport ile bağladığım zaman görüntü alamıyorum. GTX 960'lı başka bir PC'de de denediğimde de görmedi. HDMI, DVI ile bağladığım zaman sorun yok. Nasıl düzeltebilirim?
Asus VG245Q 24" 1ms 75Hz monitör satın aldım. Ekran kartım Asus GTX 1050 Ti Displayport ile bağladığım zaman görüntü alamıyorum. GTX 960'lı başka bir PC'de de denediğimde de görmedi. HDMI, DVI ile bağladığım zaman sorun yok. Nasıl düzeltebilirim?
IBO. Kilopat Katılım 5 Ekim 2018 Mesajlar 301 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2019 #2 Manuel olarak monitör üzerindeki düğmelerden input başlığı altından display port seçeneğini seçip denediniz mi? Artı 0 Eksi
Manuel olarak monitör üzerindeki düğmelerden input başlığı altından display port seçeneğini seçip denediniz mi?
KS KS fenba44 Decapat Katılım 16 Ocak 2019 Mesajlar 4 16 Ocak 2019 #3 IBO. dedi: Manuel olarak monitör üzerindeki düğmelerden input başlığı altından display port seçeneğini seçip denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Denedim sinyal yok diyor. Kablo bağlantılarında da bi sıkıntı yok. Artı 0 Eksi
IBO. dedi: Manuel olarak monitör üzerindeki düğmelerden input başlığı altından display port seçeneğini seçip denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Denedim sinyal yok diyor. Kablo bağlantılarında da bi sıkıntı yok.
IBO. Kilopat Katılım 5 Ekim 2018 Mesajlar 301 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2019 #4 O zaman tek bir seçenek kalıyor gibi. Monitörünüzün DP port girişi arızalı olabilir. Artı 0 Eksi
KS KS fenba44 Decapat Katılım 16 Ocak 2019 Mesajlar 4 16 Ocak 2019 #5 IBO. dedi: O zaman tek bir seçenek kalıyor gibi. Monitörünüzün DP port girişi arızalı olabilir. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, tek çare garanti gibi. Artı 0 Eksi
IBO. dedi: O zaman tek bir seçenek kalıyor gibi. Monitörünüzün DP port girişi arızalı olabilir. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, tek çare garanti gibi.
Parti Şapkası Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2019 Mesajlar 3.678 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Ocak 2019 #6 Yüzyüze bir mağazadan mı satın aldın yoksa internetten sipariş mi ettin? Artı 0 Eksi
KS KS fenba44 Decapat Katılım 16 Ocak 2019 Mesajlar 4 16 Ocak 2019 #7 Parti Şapkası dedi: Yüzyüze bir mağazadan mı satın aldın yoksa internetten sipariş mi ettin? Genişletmek için tıkla... Vatan dan satın almıştım, mağazaya gidip test ettim kabloda sıkıntı varmış. Artı 0 Eksi
Parti Şapkası dedi: Yüzyüze bir mağazadan mı satın aldın yoksa internetten sipariş mi ettin? Genişletmek için tıkla... Vatan dan satın almıştım, mağazaya gidip test ettim kabloda sıkıntı varmış.