kutiwow Kilopat Katılım 14 Temmuz 2018 Mesajlar 115 19 Mart 2023 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Arkadaşlar CS:GO oyununda böyle bir sorunla karşılaştım sorun ne olabilir acaba?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Arkadaşlar CS:GO oyununda böyle bir sorunla karşılaştım sorun ne olabilir acaba?
bekirberkepli Picopat Katılım 15 Şubat 2023 Mesajlar 140 Daha fazla Sistem Özellikleri RYZEN 5 5600G ASUS RTX 3060 12GB ASUS B450M-DRAGON kıngstone (16x2) GB (3200MHZ) RAM 650W PSU 500GB KIOXIA M.2 SSD ALIENWARE AW2521HFA FAST IPS MONİTÖR Cinsiyet Erkek 19 Mart 2023 #2 G-SYNC monitörün amacı bu, aldğın FPS'e Hertz'ini sabitleyip yırtılmayı engeller. Ömrenğin 240Hz monitörün var ama 150FPS alıyorusun, Hertz'de 150 olur. Sorununu doğru anladıysam açıklaması bu.
G-SYNC monitörün amacı bu, aldğın FPS'e Hertz'ini sabitleyip yırtılmayı engeller. Ömrenğin 240Hz monitörün var ama 150FPS alıyorusun, Hertz'de 150 olur. Sorununu doğru anladıysam açıklaması bu.
ImDominatingU Kilopat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 3.420 Makaleler 1 Çözümler 55 19 Mart 2023 #3 kutiwow dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Arkadaşlar CS:GO oyununda böyle bir sorunla karşılaştım sorun ne olabilir acaba? Genişletmek için tıkla... Oyun fps'ini oradaki hz'ye yansıtıyor. Ben kullanırken böyleydi en azından.
kutiwow dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Arkadaşlar CS:GO oyununda böyle bir sorunla karşılaştım sorun ne olabilir acaba? Genişletmek için tıkla... Oyun fps'ini oradaki hz'ye yansıtıyor. Ben kullanırken böyleydi en azından.