cante12 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Kasım 2013 Mesajlar 1.737 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2023 #11 PowerfulMan dedi: Aynen bu satıcıdan almıştım.Aldığımda 2780 TL idi. Siz de mi o satıcıdan aldınız? Genişletmek için tıkla... Ben gaminggen üzerinden aldım o satıcının çok olumsuz yorumu vardı diye ama bilemedim şimdi ürün geldiğinde umarım bende bir sorun yaşamam.
PowerfulMan dedi: Aynen bu satıcıdan almıştım.Aldığımda 2780 TL idi. Siz de mi o satıcıdan aldınız? Genişletmek için tıkla... Ben gaminggen üzerinden aldım o satıcının çok olumsuz yorumu vardı diye ama bilemedim şimdi ürün geldiğinde umarım bende bir sorun yaşamam.
PowerfulMan Hectopat Katılım 23 Ocak 2020 Mesajlar 665 Yer İstanbul 19 Ocak 2023 #12 cante12 dedi: Ben gaminggen üzerinden aldım o satıcının çok olumsuz yorumu vardı diye ama bilemedim şimdi ürün geldiğinde umarım bende bir sorun yaşamam. Genişletmek için tıkla... Hocam ürün geldiğinde sorun olup olmadığını buraya yazarsanız sevinirim bende ona göre servisin halledip halledemeyeceğini anlarım.
cante12 dedi: Ben gaminggen üzerinden aldım o satıcının çok olumsuz yorumu vardı diye ama bilemedim şimdi ürün geldiğinde umarım bende bir sorun yaşamam. Genişletmek için tıkla... Hocam ürün geldiğinde sorun olup olmadığını buraya yazarsanız sevinirim bende ona göre servisin halledip halledemeyeceğini anlarım.