Semdulge Megapat Katılım 30 Eylül 2015 Mesajlar 189 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2015 #1 Merhaba arkadaşlar. Yurtdışından gelen ürün için Displayport kablosu aldım fakat şimdi de güç kablosu almam gerekiyor. Bilgisayarın yanında gelen orjinal kablonun resimleri: Mesela şunu alabilir miyim? Sıkıntı çıkar mı? AK-440109-018-S PC POWER KABLOSU 1.8M Alacağım Displayport kablosu ise şu: Digitus Ak-340100-050-s Displayport Bağlantı Kablosu, Dp Erkek - 785 - n11.com @Silinen üye önerini bekliyorum üstad.
Merhaba arkadaşlar. Yurtdışından gelen ürün için Displayport kablosu aldım fakat şimdi de güç kablosu almam gerekiyor. Bilgisayarın yanında gelen orjinal kablonun resimleri: Mesela şunu alabilir miyim? Sıkıntı çıkar mı? AK-440109-018-S PC POWER KABLOSU 1.8M Alacağım Displayport kablosu ise şu: Digitus Ak-340100-050-s Displayport Bağlantı Kablosu, Dp Erkek - 785 - n11.com @Silinen üye önerini bekliyorum üstad.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 11 Aralık 2015 #2 Aalcağınız her iki kablo da uyumlu ve sorunsuz çalışacaktır. Cihazın adaptörü de evrenseldir zaten diye düşünüyorum.
Aalcağınız her iki kablo da uyumlu ve sorunsuz çalışacaktır. Cihazın adaptörü de evrenseldir zaten diye düşünüyorum.
Semdulge Megapat Katılım 30 Eylül 2015 Mesajlar 189 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2015 #3 Recep Baltaş dedi: Aalcağınız her iki kablo da uyumlu ve sorunsuz çalışacaktır. Cihazın adaptörü de evrenseldir zaten diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Eğer adaptör derken şu Laptop'lardaki gibi bir şey kastediyorsanız, adaptör yok hocam. Sadece kablo var.
Recep Baltaş dedi: Aalcağınız her iki kablo da uyumlu ve sorunsuz çalışacaktır. Cihazın adaptörü de evrenseldir zaten diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Eğer adaptör derken şu Laptop'lardaki gibi bir şey kastediyorsanız, adaptör yok hocam. Sadece kablo var.