Asus VG248QE mi ? ViewSonic VG2401mh mi ?

Temel derin

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar iyi bir sistem topladım daha hepsi bitmedi ama yaklaşık %90 oranın da herşeyi tamamlamış bulunmaktayım. 1 Hafta sonra koltuk, monitör, LG soundbar ve birde oda için dekorasyon malzemeleri alacağım (kablosuz alan yaratmak için) alacağım monitör'e daha önceden karar vermiştim Asus VG248QE modelini alacaktım fakat ViewSonic VG2401mh modelini görünce biran da ikisi arasında kararsız kaldım. Kararsız kaldığım noktalar şimdi bu ViewSonic'in dinamik kontras oranı düşük sorularımdan birincisi dinakmik kontras çok önemli midir ? Ama avantaj olarak USB 3.0 var, hemen, hemen bütün giriş portları mevcut üzerinde HDMI'ından DVI-Sub'ına kadar hepsi var 2'inci sorun USB 3.0 bir monitörün üzerinde olması ne gibi avantaj sağlar ? Yani USB 3.0 olsa ne olur olmasa ne olur ? ben öyle çok veri transferi yapan biri değilim, sizce ne yapmalı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı