Talha1220 Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 163 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri 12.Nesil İntel i5 12400F Geforce RTX 3060 8+8 16 GB RAM 512 GB P3 SSD Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2023 #1 Monitör ASUS VG248QE Bilgisayarda takılırken bir anda monitörüm donmaya başlıyor. Bilgisayar değil, monitör çünkü Power tuşuna bastığımda PC ışıkları kapanıyor ama monitör hala takılı kalıyor sonradan gidiyor.
Bilgisayarda takılırken bir anda monitörüm donmaya başlıyor. Bilgisayar değil, monitör çünkü Power tuşuna bastığımda PC ışıkları kapanıyor ama monitör hala takılı kalıyor sonradan gidiyor.
Mahircayan Picopat Katılım 21 Kasım 2023 Mesajlar 142 4 Aralık 2023 #2 Kulağa değişik geliyor, sorun ekran kartınızdan kaynaklı olabilir mi?
r0tz Hectopat Katılım 30 Ağustos 2021 Mesajlar 1.706 Çözümler 7 4 Aralık 2023 #3 Mahircayan dedi: Kulağa değişik geliyor, sorun ekran kartınızdan kaynaklı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... İlk defa böyle bir şey duydum ama daha çok monitörden gibi geldi bana.
Mahircayan dedi: Kulağa değişik geliyor, sorun ekran kartınızdan kaynaklı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... İlk defa böyle bir şey duydum ama daha çok monitörden gibi geldi bana.
Talha1220 Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 163 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri 12.Nesil İntel i5 12400F Geforce RTX 3060 8+8 16 GB RAM 512 GB P3 SSD Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2023 #4 r0tz dedi: İlk defa böyle bir şey duydum ama daha çok monitörden gibi geldi bana. Genişletmek için tıkla... Mahircayan dedi: Kulağa değişik geliyor, sorun ekran kartınızdan kaynaklı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... 1-3 FPS arası bir oyun oynadığınızı düşünün ama o oyun direkt bilgisayarın kendisi öyle bir görüntü oluşuyor.
r0tz dedi: İlk defa böyle bir şey duydum ama daha çok monitörden gibi geldi bana. Genişletmek için tıkla... Mahircayan dedi: Kulağa değişik geliyor, sorun ekran kartınızdan kaynaklı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... 1-3 FPS arası bir oyun oynadığınızı düşünün ama o oyun direkt bilgisayarın kendisi öyle bir görüntü oluşuyor.