Merhaba, bu monitörü almak istiyorum. Color Banding sorunu yaşayan var mı? Bir kullanıcı bu modelde ölü pixel çok mevcut, test ederek temizini almamı söyledi. Acaba bu monitörde sorun yaşayan var mı? TN Panel olması çok önemli, IPS veya VA monitör kesinlikle istemiyorum FPS oyunu oynadığım için. Şıklık ve ince çerçeve önemlidir benim için. Bahsettiğim monitör linkini aşağıya bırakıyorum.
ASUS 24" VG248QG 0,5 Ms Full HD 165Hz FreeSync / G-SYNC HDMI DP Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Color banding minik bir miktarda var ancak her monitörde olduğu kadar var, sorun olacak seviyede değil. Benim monitörümde ölü piksel çıkmadı, tabii şans işi olduğunu unutmamak gerek.
Color banding minik bir miktarda var ancak her monitörde olduğu kadar var, sorun olacak seviyede değil. Benim monitörümde ölü piksel çıkmadı, tabii şans işi olduğunu unutmamak gerek.
Yabancı forumlarda monitörün otomatik geldiği ayar çok parlak görüntü veriyor deniliyor sen de manuel olarak renk ayarı yaptın mı? Yaptıysan eğer sana zahmet paylaşır mısın?
This review of the Asus VG248QG covers everything you need to know about it. All its pros and cons are explained. Its complete specs and alternatives are also mentioned.
www.yourtechbro.com
Bu kaynaktaki ayarların benzerini kullanıyorum, bundan farklı olarak User Mode yerine Scenery Mode a atadım bu ayarları sadece, ayrıca monitör ilk açıldığında Scenery Mode ile sharpness 60 geliyor iğrenç gözüküyor, sharpness 50 yapınca düzeliyor bilginiz olsun.
This review of the Asus VG248QG covers everything you need to know about it. All its pros and cons are explained. Its complete specs and alternatives are also mentioned.
www.yourtechbro.com
Bu kaynaktaki ayarların benzerini kullanıyorum, bundan farklı olarak User Mode yerine Scenery Mode a atadım bu ayarları sadece, ayrıca monitör ilk açıldığında Scenery Mode ile sharpness 60 geliyor iğrenç gözüküyor, sharpness 50 yapınca düzeliyor bilginiz olsun.