ASUS VG248QG vs Gigabyte G24F-2

YunusTP

Centipat
Daha fazla  
Sizce bu iki monitörden hangisi daha iyi? ASUS VG248QG mü yoksa Gigabyte G24F-2 mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
ASUS olan daha iyi.(bence)
ASUS olan cihaz mprt 0.5ms
Gigabyte olan mprt 1 ms. Hız aşırtma çok fazla etki etmiyor. 20 Hz hissedilmeyecek bir değer. Ayrıca ASUS'un malzeme kalitesi daha iyi.

Peki Casper Excalibur m. E238FHD-G modeli hakkında ne düşünüyorsunuz sizce alınır mı? Yani monitör almayı düşünüyorum siz konu uzmanı olduğunuz için size danışıyorum.

Peki Casper Excalibur m. E238FHD-G modeli hakkında ne düşünüyorsunuz sizce alınır mı? Yani monitör almayı düşünüyorum siz konu uzmanı olduğunuz için size danışıyorum.

Excalibura yaklaşmayın bence hocam. En iyisi bu iki monitör arasından seçim yapmanız.

Yani monitör almayı düşünüyorum siz konu uzmanı olduğunuz için size danışıyorum.
Excalibur alınmaz. Bunun dışında G24F-2 mantıklı bir seçim. Farklı bir öneri istiyorsan bütçe aşma durumunda tek model 24G2SPU var. Bunun dışında an itibarıyla G24F-2'den daha iyi bir monitör o fiyata yok.

Tamamdır verdiğiniz yanıtlar için teşekkür ederim.

Excalibur'u aldım denedim çöp ötesi bir monitör kaç uzaklaş aynı sokaktan geçme onunla öyle diyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…