Logantvs Kilopat Katılım 27 Kasım 2017 Mesajlar 492 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2019 #1 Hepsini burada sitesinde indirime girmiş fiyatı 1194'TL sizce alınır mı? Ağırlıklı CS:GO oynuyorum benQ XL2411P alacaktım fakat fiyatı yükseldi tavsiyelerinizi bekliyorum.
Hepsini burada sitesinde indirime girmiş fiyatı 1194'TL sizce alınır mı? Ağırlıklı CS:GO oynuyorum benQ XL2411P alacaktım fakat fiyatı yükseldi tavsiyelerinizi bekliyorum.
Warrunner Decapat Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 107 Çözümler 1 1 Eylül 2019 #2 Asus VG248QZ' de freesync yok diye biliyorum. Günümüzde freesync özelliği olmayan monitörlerde çok problem yaşarsın diye düşünüyorum.
Asus VG248QZ' de freesync yok diye biliyorum. Günümüzde freesync özelliği olmayan monitörlerde çok problem yaşarsın diye düşünüyorum.
Logantvs Kilopat Katılım 27 Kasım 2017 Mesajlar 492 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2019 #3 Warrunner dedi: Asus VG248QZ' de freesync yok diye biliyorum. Günümüzde freesync özelliği olmayan monitörlerde çok problem yaşarsın diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Bir kaç problemi var diye duydum ama yinede sosyal'e danışmak istedim.
Warrunner dedi: Asus VG248QZ' de freesync yok diye biliyorum. Günümüzde freesync özelliği olmayan monitörlerde çok problem yaşarsın diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Bir kaç problemi var diye duydum ama yinede sosyal'e danışmak istedim.