Freddie Mercury Kilopat Katılım 7 Ocak 2019 Mesajlar 89 23 Haziran 2025 #111 FreeSync neden kapalı kullanıyorsun her türlü açık olması iyi bir şey değil mi? Bilmediğimden soruyorum.
FreeSync neden kapalı kullanıyorsun her türlü açık olması iyi bir şey değil mi? Bilmediğimden soruyorum.
usknsk Kilopat Katılım 7 Ocak 2018 Mesajlar 355 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2025 #112 Freddie Mercury dedi: FreeSync neden kapalı kullanıyorsun her türlü açık olması iyi bir şey değil mi? Bilmediğimden soruyorum. Genişletmek için tıkla... Selam hocam, yıllar sonra bu konuyu görmek anlık bi şaşırttı ama mutlu oldum. Evet FreeSync açık kullanmanız daha iyi olur. O zaman bilmediğimden dolayı kapalı kullanmışımdır diye düşünüyorum.
Freddie Mercury dedi: FreeSync neden kapalı kullanıyorsun her türlü açık olması iyi bir şey değil mi? Bilmediğimden soruyorum. Genişletmek için tıkla... Selam hocam, yıllar sonra bu konuyu görmek anlık bi şaşırttı ama mutlu oldum. Evet FreeSync açık kullanmanız daha iyi olur. O zaman bilmediğimden dolayı kapalı kullanmışımdır diye düşünüyorum.