ASUS VG249Q monitör 2600TL'ye alınır mı?

@Uchiha Shisui Siz 24GN650 kulanıyordunuz sanırım. Önerir misiniz? Yaşadığınız bir sorun var mı?
Merhabalar.

Ben aldığımdan bu yana bir sorun yaşamadım. Ama yakın zamanlı kullanımlarda CW, ghosting gibi sorunları yaşayanlar gördüm. He siz yaşar mısınız? Bilinmez. Ama monitör güzel.

Coil whine'yi bir kenara bırakılırsak G24F 24GN650/600-B'den daha iyi bir monitör şahsi görüşüm.

G24F'te herkeste olmasa da coil whine mevcut, 24GN650/600-B'de de yakın zamanda şikayetler görüldü. Yani ikisinde de aynı sorunu yaşama ihtimaliniz var.

İki monitörün de satıcısı ve servisi ile görüşüp coil whine çıkması durumunda ne işlem yaptıklarını sorabilirsiniz.

Gigabyte kullanmadığım için bir şey diyemem hocam o konuda. LG benim 1 gecede başımı ağrıttı. Ertesi gün iade ettim. Rahatsız ediciydi evet. MSI'da da ölü piksel vs. çıkıyor ancak MSI'dan şaşmamayı düşünüyorum artık. Yine MSI bir monitör satın aldım LG iade edip. Aldığım model de MAG Artymis 242C. Yarın teslim edilecekmiş. Aslında dün almayı umuyordum.
Coil Whine durumunda ise konu satıcı politikasından bağımsızdır. Ve kesin iade sebebidir. Sadece kimi satıcı kendi servisinde bakıp hemen onaylar, kimi satıcı da sadece satış yaptığı için önce distrübütöre gönderir gelen raporla iade alır. Bu durumda süreç 20 iş günü.
Geçmişte 2. yılına giren güç kaynağımda coil whine oluştu. Servise gönderdim 0 ürün ile değişti. Gelen üründe de CW mevcuttu. Tekrar gönderdim bu sefer benim modelimin 300 TL üstünde bir model ile değişti. Gold bir modüler PSU gönderdiler. Ancak onda da CW mevcuttu. Aynı şekilde bunu da yine aynı üst modelle değiştirdiler. Ben de gelen ürünü kutusunu jelatinini açmadan sattım. Corsair bir PSU aldım. (Bahsettiğim şirket Teknobiyotik. Bu konuda inanılmaz destek aldım.)

Son düzenleme:
Kesin iade sebebi ise sorun yok. Bugün G24F alırım. CW çıkarsa iade edip 24GN alırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…