Arkadaşlar iyi günler dilerim bu iki monitör arasında kaldım. Bir türlü karar veremedim sizce aralarında hangisini almalıyım? Objektif bir şekilde sebebini yazarak hangisini tercih etmem gerektiğini yazarsanız sevinirim. Bir de sizce beklemeyelim fiyatlar düşer mi aşırı derecede üniversite için alacağım çok bir zamanım yok yani. Farklı monitör önerilerinede açığım.
Arkadaşlar iyi günler dilerim bu iki monitör arasında kaldım. Bir türlü karar veremedim sizce aralarında hangisini almalıyım? Objektif bir şekilde sebebini yazarak hangisini tercih etmem gerektiğini yazarsanız sevinirim. Bir de sizce beklemeyelim fiyatlar düşer mi aşırı derecede üniversite için alacağım çok bir zamanım yok yani. Farklı monitör önerilerinede açığım.
Asus TUF VG249Q 23.8" 1 MS 144 Hz HDMI+VGA+DP FreeSync Full HD IPS Monitör en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
AOC 24G2U/BK 23.8" 1 MS 144 Hz HDMI+DP FreeSync Full HD IPS LED Monitör en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.