Fodenist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 2.162 Çözümler 8 27 Eylül 2021 #11 Arseyus dedi: Maalesef mevcuttu. Yani bence TN panel olmadığı sürece IPS bu durumlar söz konusu. Çok film izlemeyen biri iseniz sorun olacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bende zaten monitör var. Sadece ileride sorun yaşayan oldu mu diye sormuştum. Bende de biraz IPS glow var ancak memnunum teşekkürler.
Arseyus dedi: Maalesef mevcuttu. Yani bence TN panel olmadığı sürece IPS bu durumlar söz konusu. Çok film izlemeyen biri iseniz sorun olacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bende zaten monitör var. Sadece ileride sorun yaşayan oldu mu diye sormuştum. Bende de biraz IPS glow var ancak memnunum teşekkürler.
A Arseyus Megapat Katılım 11 Nisan 2016 Mesajlar 821 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2021 #12 Fodenist dedi: Hocam bende zaten monitör var. Sadece ileride sorun yaşayan oldu mu diye sormuştum. Bende de biraz IPS glow var ancak memnunum teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Güle gülle kullanın. Ben monitörü çok beğenmiştim parasına göre ortalamın üstünde.
Fodenist dedi: Hocam bende zaten monitör var. Sadece ileride sorun yaşayan oldu mu diye sormuştum. Bende de biraz IPS glow var ancak memnunum teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Güle gülle kullanın. Ben monitörü çok beğenmiştim parasına göre ortalamın üstünde.