Merhaba bugün bilgisayari açtım bir sure oyun oynadim ama sonra Valorant'a girmeye çalişinca monitor ekrani aniden gitti ve monitorun sağ alt koşesinde yer alan ışık hep yanarken yanip yanip sonmeye başladı. Ne yaptıysam olmadı, bunun çözümü nedir? Acil yazar misiniz?
Merhaba bugün bilgisayari açtım bir sure oyun oynadim ama sonra Valorant'a girmeye çalişinca monitor ekrani aniden gitti ve monitorun sağ alt koşesinde yer alan ışık hep yanarken yanip yanip sonmeye başladı. Ne yaptıysam olmadı, bunun çözümü nedir? Acil yazar misiniz?
Ekran kartında veya güç kaynağında problem olabilir, ekran kartını çıkartıp geri takar mısınız? Ayrıca ekran kartını ve güç kaynağını test etmek için Furmark programını kurup çalıştırır mısınız?
Ekran kartında veya güç kaynağında problem olabilir, ekran kartını çıkartıp geri takar mısınız? Ayrıca ekran kartını ve güç kaynağını test etmek için FurMark programını kurup çalıştırır mısınız?
Herhangi bir ürün, ilk 6 ay içinde bozulursa veya arıza çıkarsa ürünü değiştirme, bir üst modeliyle değiştirme, ücretsiz onarım veya para iadesi haklarınız bulunuyor.
Başka monitor taktim çalişti demek ki monitorde sıkıntı var gibi bende DisplayPort takiliydi HDMI taktim bu sefer goruntu geldi ama ışık tarzı gibiydi gidip geldi goruntu yani yine bozuktu ve sağ alt kosedeki işik yanip sonmeye devam etti.Bende garantiye gondermeye karar verdim