T Tahaademriel Femtopat Katılım 24 Şubat 2025 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2025 #11 sizin ki gibi aynı sorun bendede var ışık sızması olarak ne yaptınız acaba iade mi
Canjc Kilopat Katılım 24 Nisan 2019 Mesajlar 84 24 Şubat 2025 #12 Tahaademriel dedi: Sizin ki gibi aynı sorun bende de var ışık sızması olarak ne yaptınız acaba iade mi? Genişletmek için tıkla... Yok etmedim, gözüm alıştı hala kullanıyorum.
Tahaademriel dedi: Sizin ki gibi aynı sorun bende de var ışık sızması olarak ne yaptınız acaba iade mi? Genişletmek için tıkla... Yok etmedim, gözüm alıştı hala kullanıyorum.
T Tahaademriel Femtopat Katılım 24 Şubat 2025 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2025 #13 peki oyunlarda bi sorun yaşadınız mı, veya film video izlerken göze çok çarpıyor mu
Canjc Kilopat Katılım 24 Nisan 2019 Mesajlar 84 24 Şubat 2025 #14 Tahaademriel dedi: Peki oyunlarda bir sorun yaşadınız mı, veya film video izlerken göze çok çarpıyor mu? Genişletmek için tıkla... Karanlık oyunlarda rahatsız eder kişiye göre ama göz alışıyor dediğim gibi.
Tahaademriel dedi: Peki oyunlarda bir sorun yaşadınız mı, veya film video izlerken göze çok çarpıyor mu? Genişletmek için tıkla... Karanlık oyunlarda rahatsız eder kişiye göre ama göz alışıyor dediğim gibi.