ASUS VG249Q3A vs MSI G2412F

b450mk2

Decapat
Daha fazla  
Merhaba 5000 TL bandında monitör arıyorum birçok ASUS TUF monitörlerde ölü piksel sorunu var dediler. O yüzden biraz TUF monitörlere ön yargılı baktım bu fiyata yukarıdaki ASUS ve MSI monitörleri buldum. Bu ikisinden hangisi daha iyidir? Bunlardan daha iyisi var mıdır bir de son olarak MSI G2412F biraz küçük ve çerçevesi kalın geldi fotoğraftan mı öyle yoksa biraz küçük mü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bende almayı düşünüyorum ve kararsın kaldım. Siz hangisini aldınız?

Daha almadım ama bu konuda biraz araştırınca ASUS daha iyi denildi şu an ASUS fiyatına R24e bulunmakta ASUS'tan daha iyi bir monitor ama parlaklık degeri ASUS'tan daha düşük ben 256F in piyasasi düşerse onu almayi düşünüyorum. 5500 civarinda AOC agon bir monitör var ona da bakabilirsin ASUS ve MSI'dan (2412F)daha iyi bir monitör.

Daha almadım ama bu konuda biraz araştırınca ASUS daha iyi denildi şu an ASUS fiyatına R24e bulunmakta ASUS'tan daha iyi bir monitor ama parlaklık degeri ASUS'tan daha düşük ben 256F in piyasasi düşerse onu almayi düşünüyorum. 5500 civarinda AOC agon bir monitör var ona da bakabilirsin ASUS ve MSI'dan (2412F)daha iyi bir monitör.
R24e aldım ama panelde beyaz leke çıktı değişime gönderdim. Ama monitörü çok beğendim parlaklık konusunda bir problem yaşamadım ben. Tasarımı, panel kalitesi, pivot olması vs. her yönüyle çok hoşuma gitti sana da tavsiye ederim.

R24e aldım ama panelde beyaz leke çıktı değişime gönderdim. Ama monitörü çok beğendim parlaklık konusunda bir problem yaşamadım ben. Tasarımı, panel kalitesi, pivot olması vs. her yönüyle çok hoşuma gitti sana da tavsiye ederim.

Yorum için teşekkür ederim büyük ihtimalle bende R24e alacağım MSI 256F in fiyatı bayağıdır aynı. Düşecek gibi gözükmüyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı