ahmet baba pro Centipat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2023 #21 knowledgeworker dedi: Windows işletim sistemi ayarlarınızdan HDR kapalı olduğundan emin olunuz. Ayrıca ikinci görseldeki menüde aşağıda farklı seçenekler var, onları da görüntüleyiniz. Genişletmek için tıkla... Yaptım eco modu kapattım ve diğer sekmeler açıldı. AltanA dedi: Eco modu kapat önce kankam. Genişletmek için tıkla... Tam yaptım yazdınız teşekkür ederim yine de. Dosya Ekleri 1685470998007.png 76,5 KB · Görüntüleme: 26
knowledgeworker dedi: Windows işletim sistemi ayarlarınızdan HDR kapalı olduğundan emin olunuz. Ayrıca ikinci görseldeki menüde aşağıda farklı seçenekler var, onları da görüntüleyiniz. Genişletmek için tıkla... Yaptım eco modu kapattım ve diğer sekmeler açıldı. AltanA dedi: Eco modu kapat önce kankam. Genişletmek için tıkla... Tam yaptım yazdınız teşekkür ederim yine de.
K knowledgeworker Centipat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 2.285 Çözümler 23 30 Mayıs 2023 #22 Bende ASUS TUF Gaming VG27AQZ var. Menüdeki ayarlarımız oldukça farklıymış.