ASUS VG24VQ alınır mı?

Bütçe
1800
Kontrast Oranı (Statik)
3000:1
1000:1
Parlaklık (Tipik)
350 cd/m²
250 cd/m²
Kontrast ve parlaklık farkları sizce de önemli değil mi?
Alınmaz, sorunları olan bir model ayrıca VA. IPS olan modellere bakmanızı tavsiye ederim. Model olarak 24G2U ve LG 24GN650-B öneririm.
Kontrast oranı ve parlaklık olarak verdiğiniz modeller düşük kalıyor. Ips panellerde yaklaşık özelliklerde bulamadım maalesef.

Son düzenleme:
VA panel vs İPS panel izleyin
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

VA panel aslında daha iyi ghosting ve smearing sorunları var bence bu sebeple alınmaz. Mecbur İPS tercih ediyorum. Ama bunlar benim için ufak tefek sorunlar dersen VA alınır hemde çok güzel olur. VA panelin en iyi yani 3000:1 kontrast ve süper siyah performansı ve İPS Glow gibi sorunlarda yok. Dell S2721HGF öneririm VA almak istersen. Dell'in politakası çok iyi 3 yıl ölü pixel garantisi var tek pixelde panel degişimi yapıyorlar.

Son düzenleme:
IPS panelin farkı daha önemli bence.
Viewsonic XG2405'e baktınız mı?
2200TL civarında önerdiğiniz ürün. Açıkcası bütçemi aşıyor. Başka önerebileceğiniz model var mı?
Ghosting sorunu tüm VA larda mı var acaba. Monitörün hz ve ms değerlerine göre oluyor diye biliyordum. Eğer tüm VA lar böyleyse ips monitör önerebilir misiniz?

Bu video kadar olmasada örnek vereyim 100 FPS üstü bundan iyidir ama 100 FPS altı aynı bunu gibi olabilir. Bundan biraz daha iyi olabilir vs bundan daha kötü de olabilir. Va'lar yani genel olarak böyle bu yüzden İPS bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…