Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.851 Makaleler 6 Çözümler 426 Yer İstanbul 18 Kasım 2021 #11 seko83 dedi: İc yapi arka aydınlatma optimizasyon panel kalitesi tek kelime ile berbat ve sorunlu kullanan ve sorun yaşamayan varsa gerçekten çok şanslıdır. Genişletmek için tıkla... Desene o zaman ben çok şanslıyım.
seko83 dedi: İc yapi arka aydınlatma optimizasyon panel kalitesi tek kelime ile berbat ve sorunlu kullanan ve sorun yaşamayan varsa gerçekten çok şanslıdır. Genişletmek için tıkla... Desene o zaman ben çok şanslıyım.
TsuMeX Kilopat Katılım 30 Ekim 2019 Mesajlar 76 18 Kasım 2021 #12 Metin Eren Türkmen dedi: Desene o zaman ben çok şanslıyım. Genişletmek için tıkla... Galiba o şanslılardan birtaneside benim
Metin Eren Türkmen dedi: Desene o zaman ben çok şanslıyım. Genişletmek için tıkla... Galiba o şanslılardan birtaneside benim
K KadirGN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Kasım 2014 Mesajlar 4.480 Makaleler 4 Çözümler 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2021 #13 1 yılın sonunda çizgi çıkmaya başladığı için iade ettiğim monitör.
seko83 Centipat Katılım 8 Eylül 2021 Mesajlar 543 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2021 #14 Metin Eren Türkmen dedi: Desene o zaman ben çok şanslıyım. Genişletmek için tıkla... Ne mutlu size Umarım sorunsuz kullanmaya devam edersiniz
Metin Eren Türkmen dedi: Desene o zaman ben çok şanslıyım. Genişletmek için tıkla... Ne mutlu size Umarım sorunsuz kullanmaya devam edersiniz
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.851 Makaleler 6 Çözümler 426 Yer İstanbul 18 Kasım 2021 #15 seko83 dedi: Ne mutlu size Umarım sorunsuz kullanmaya devam edersiniz Genişletmek için tıkla... Bu monitör ile ilgili olan şikayetler genelde ghosting, onu da ben mi fark edemiyorum anlamadım o kadar dizi izliyorum oyun oynuyorum. Ben aldığımdan hiç pişman değilim şu an alacak olsam yine muhtemelen ASUS alırdım.
seko83 dedi: Ne mutlu size Umarım sorunsuz kullanmaya devam edersiniz Genişletmek için tıkla... Bu monitör ile ilgili olan şikayetler genelde ghosting, onu da ben mi fark edemiyorum anlamadım o kadar dizi izliyorum oyun oynuyorum. Ben aldığımdan hiç pişman değilim şu an alacak olsam yine muhtemelen ASUS alırdım.
S suleymanozkan Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1.322 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2021 #16 Monitör gayet başarılı, 1 yıla yakındır kardeşim kullanıyor bir sıkıntı yok, fiyatına göre oldukça iyi.
Monitör gayet başarılı, 1 yıla yakındır kardeşim kullanıyor bir sıkıntı yok, fiyatına göre oldukça iyi.
AliButSad Decapat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 90 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2021 #17 Bende kullanıyorum sadece FreeSync flicker olayına rahatsız oldum yoksa gayet iyi bir monitör 144 Hz 23.6 inç.
Bende kullanıyorum sadece FreeSync flicker olayına rahatsız oldum yoksa gayet iyi bir monitör 144 Hz 23.6 inç.