ASUS VG24vq DisplayPort no Signal hatası

Berat6555

Yoctopat
Daha fazla  
Monitör
ASUSVG24VQ
Merhaba, monitör elime yeni ulaştı ve DisplayPort kablosu ve HDMI kablosu aldım. HDMI kablosunda sıkıntı yok ama DisplayPort kablosunu taktığımda no Signal hatası veriyor. Monitör 144Hz ama görüntü ayarlarında 60Hz üstü yok. Bir arkadaş ekran kartından dolayı demişti, ekran kartım NVIDIA GT 630.

Monitör menüsünde "input" ayarında "DisplayPort opsiyonu" olabiliyormuş. Sizde o ayar var mı? Varsa aktif hale getirin. Eğer yoksa tek sorun kablo gibi geldi bana.

Monitör menüsünde "input" ayarında "DisplayPort opsiyonu" olabiliyormuş. Sizde o ayar var mı? Varsa aktif hale getirin. Eğer yoksa tek sorun kablo gibi geldi bana.
kabloda sorun olduğunu sanmıyorum çünkü 2 tane almıştım 2 gün önce 2 sindede aynı hatayı veriyor ve monitör menüsünde input ayarında seçiyorum display portu ama display port kablosu takılıyken ''display port no signal'' hatası veriyor.

Vesa sertifikalı bir kablo satın aldım benim sorunum öyle çözüldü. Nadiren olsa da display port sinyal yok yazısını görüyorum en geç 3-4 saniye sonra geliyor ekran. Öncesinde bilgisayarı kapatıp açmam gerekiyordu benim :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı