Ölüler Görür Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 1.039 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2020 #11 rasgelekullanici35 dedi: Aynen o şekilde oluyor. HDMI ile en fazla 120Hz alınıyor. Bu arada hayırlı olsun. Monitör çok güzel. Bende kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bende bunun VG249Q versiyonunu almayı planlıyorum. IPS'le TN panel arasında aman aman fark var mıdır oyun için.
rasgelekullanici35 dedi: Aynen o şekilde oluyor. HDMI ile en fazla 120Hz alınıyor. Bu arada hayırlı olsun. Monitör çok güzel. Bende kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bende bunun VG249Q versiyonunu almayı planlıyorum. IPS'le TN panel arasında aman aman fark var mıdır oyun için.
EnesBLGN Hectopat Katılım 21 Temmuz 2020 Mesajlar 21 9 Aralık 2020 #12 Ölüler Görür dedi: Hocam bende bunun VG249Q versiyonunu almayı planlıyorum. IPS'le TN panel arasında aman aman fark var mıdır oyun için. Genişletmek için tıkla... benim panelim va ipsle arasında fazla bi fark yok
Ölüler Görür dedi: Hocam bende bunun VG249Q versiyonunu almayı planlıyorum. IPS'le TN panel arasında aman aman fark var mıdır oyun için. Genişletmek için tıkla... benim panelim va ipsle arasında fazla bi fark yok