K keny0u Hectopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 501 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2021 #1 Arkadaşlar merhaba, başlıkta belirttiğim monitöre sahibim sistemim iyi güncel oyunlarda (cp hariç) +144 FPS alabiliyorum. V-Sync açmalı mıyım genelde açmadan oynuyorum?
Arkadaşlar merhaba, başlıkta belirttiğim monitöre sahibim sistemim iyi güncel oyunlarda (cp hariç) +144 FPS alabiliyorum. V-Sync açmalı mıyım genelde açmadan oynuyorum?
Syeux Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 2.634 Çözümler 9 12 Mart 2021 #2 Rekabetçi veya Online oyunlar hariç açabilirsin.
K keny0u Hectopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 501 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2021 #3 Genelde CS:GO PUBG ve Valorant oynuyorum o zaman açmama gerek yok.
P polokral3846 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2017 Mesajlar 3.750 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2021 #4 keny0u dedi: Genelde CS:GO PUBG ve Valorant oynuyorum o zaman açmama gerek yok. Genişletmek için tıkla... Açmana gerek yok CS:GO Valorant tarzı oyunlarda. PUBG'de FreeSync açabilirsin.
keny0u dedi: Genelde CS:GO PUBG ve Valorant oynuyorum o zaman açmama gerek yok. Genişletmek için tıkla... Açmana gerek yok CS:GO Valorant tarzı oyunlarda. PUBG'de FreeSync açabilirsin.
B BrokenHeartS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ocak 2018 Mesajlar 1.731 Çözümler 9 12 Mart 2021 #5 Hocam Hiçbir avantajı yok bana göre input lagıda arttırıyor yani hikaye destekli oyunlar hariç kullanabilirsiniz ki ben hiçbirinde kulllanmıyorum çok önemli olduğunu düşünmüyorum.
Hocam Hiçbir avantajı yok bana göre input lagıda arttırıyor yani hikaye destekli oyunlar hariç kullanabilirsiniz ki ben hiçbirinde kulllanmıyorum çok önemli olduğunu düşünmüyorum.