A ahmettaha124 Hectopat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 149 26 Aralık 2020 #1 Arkadaşlar, mesela forumda ya da başka bir yerde mouse ile yukarı aşağı yaparken parlaklık birden azalıp yukseliyor. Sinirimi bozuyor, sanırsam bir ayarıyla oynadım. Yardımcı olur musunuz?
Arkadaşlar, mesela forumda ya da başka bir yerde mouse ile yukarı aşağı yaparken parlaklık birden azalıp yukseliyor. Sinirimi bozuyor, sanırsam bir ayarıyla oynadım. Yardımcı olur musunuz?
Kuralsız038 Decapat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2020 #2 Merhabalar ekran ışığı mi aydinlanip azalıyor Galiba bilgisayar ben pek anlamayabilirim saygılar
mortalxx Centipat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 483 26 Aralık 2020 #3 Aldım 1 hafta içinde iade ettim nedeni linkte mevcut. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Aldım 1 hafta içinde iade ettim nedeni linkte mevcut. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et