gvg1 Centipat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2021 #1 Bu iki monitör arasında kaldım. Genelde yazı yazar, FPS ve hikayeli oyunlar oynarım. Bu iki monitörden hangisini alırsam daha iyi olur? Asus TUF Gaming VG249Q - Asus TUF Gaming VG24VQ Karşılaştırması - Epey Epey - Asus TUF Gaming VG249Q - Asus TUF Gaming VG24VQ özellik ve fiyat karşılaştırması www.epey.com
Bu iki monitör arasında kaldım. Genelde yazı yazar, FPS ve hikayeli oyunlar oynarım. Bu iki monitörden hangisini alırsam daha iyi olur? Asus TUF Gaming VG249Q - Asus TUF Gaming VG24VQ Karşılaştırması - Epey Epey - Asus TUF Gaming VG249Q - Asus TUF Gaming VG24VQ özellik ve fiyat karşılaştırması www.epey.com
V. Scaletta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 9.391 Çözümler 70 Yer Istanbul 18 Mart 2021 #2 gvg1 dedi: Bu iki monitör arasında kaldım. Genelde yazı yazar, FPS ve hikayeli oyunlar oynarım. Bu iki monitörden hangisini alırsam daha iyi olur? Asus TUF Gaming VG249Q - Asus TUF Gaming VG24VQ Karşılaştırması - Epey Epey - Asus TUF Gaming VG249Q - Asus TUF Gaming VG24VQ özellik ve fiyat karşılaştırması www.epey.com Genişletmek için tıkla... İhtiyacına göre dostum biz ne desek senin kendi kararın daha önemli. Ben şahsen kavisli olanı satın alırdım.
gvg1 dedi: Bu iki monitör arasında kaldım. Genelde yazı yazar, FPS ve hikayeli oyunlar oynarım. Bu iki monitörden hangisini alırsam daha iyi olur? Asus TUF Gaming VG249Q - Asus TUF Gaming VG24VQ Karşılaştırması - Epey Epey - Asus TUF Gaming VG249Q - Asus TUF Gaming VG24VQ özellik ve fiyat karşılaştırması www.epey.com Genişletmek için tıkla... İhtiyacına göre dostum biz ne desek senin kendi kararın daha önemli. Ben şahsen kavisli olanı satın alırdım.
gvg1 Centipat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2021 #3 V. Scaletta dedi: İhtiyacına göre dostum biz ne desek senin kendi kararın daha önemli. Ben şahsen kavisli olanı satın alırdım. Genişletmek için tıkla... Arada kaldım bende. Şu an 60Hz ve TN panel kullanıyorum. İkisi de benim için çok iyi. Kavisli Alman'daki sebep nedir? Yorumun için teşekkürler.
V. Scaletta dedi: İhtiyacına göre dostum biz ne desek senin kendi kararın daha önemli. Ben şahsen kavisli olanı satın alırdım. Genişletmek için tıkla... Arada kaldım bende. Şu an 60Hz ve TN panel kullanıyorum. İkisi de benim için çok iyi. Kavisli Alman'daki sebep nedir? Yorumun için teşekkürler.
E Endoplasmic Reticulum Decapat Katılım 24 Ağustos 2018 Mesajlar 391 Çözümler 1 18 Mart 2021 #4 VA panelde yazıları okumanın daha zor olduğunu söylüyorlardı. Ayrıca renkler ips panelde daha canlı olur.
VA panelde yazıları okumanın daha zor olduğunu söylüyorlardı. Ayrıca renkler ips panelde daha canlı olur.
V. Scaletta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 9.391 Çözümler 70 Yer Istanbul 18 Mart 2021 #5 gvg1 dedi: Kavisli Alman'daki sebep nedir? Genişletmek için tıkla... Göz konforu. Oyuna daha iyi adapte olabiliyorum.
gvg1 dedi: Kavisli Alman'daki sebep nedir? Genişletmek için tıkla... Göz konforu. Oyuna daha iyi adapte olabiliyorum.
KeyN_N Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2018 Mesajlar 7.892 Çözümler 24 Yer Antalya 18 Mart 2021 #6 IPS olan yani VG249Q olanı tercih et. Renk ve hız olarak VA olana göre çok daha iyi. Ayrıca VA olan modelde ghosting ve freesync flicker problemi var.
IPS olan yani VG249Q olanı tercih et. Renk ve hız olarak VA olana göre çok daha iyi. Ayrıca VA olan modelde ghosting ve freesync flicker problemi var.
gvg1 Centipat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2021 #7 KeyN_N dedi: IPS olan yani VG249Q olanı tercih et. Renk ve hız olarak VA olana göre çok daha iyi. Ayrıca VA olan modelde ghosting ve FreeSync flicker problemi var. Genişletmek için tıkla... Problemleri olduğundan emin misiniz?
KeyN_N dedi: IPS olan yani VG249Q olanı tercih et. Renk ve hız olarak VA olana göre çok daha iyi. Ayrıca VA olan modelde ghosting ve FreeSync flicker problemi var. Genişletmek için tıkla... Problemleri olduğundan emin misiniz?
KeyN_N Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2018 Mesajlar 7.892 Çözümler 24 Yer Antalya 18 Mart 2021 #8 gvg1 dedi: Problemleri olduğundan emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Alıp direk kullanmana engel olacak problemler değil ama rahatsız edebilir. Özellikle fresSync açınca ekranın titremesi sizi bayağı rahatsız edebilir. Bunda dolayı IPS olan modeli alın alacaksanız.
gvg1 dedi: Problemleri olduğundan emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Alıp direk kullanmana engel olacak problemler değil ama rahatsız edebilir. Özellikle fresSync açınca ekranın titremesi sizi bayağı rahatsız edebilir. Bunda dolayı IPS olan modeli alın alacaksanız.
B BrokenHeartS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ocak 2018 Mesajlar 1.731 Çözümler 9 18 Mart 2021 #9 Vg24v modelini kullanmaktayım hocam ama ıps olan modelini öneririm eğer kavis şart değil ise.
Uton Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ağustos 2013 Mesajlar 9.116 Makaleler 3 Çözümler 38 18 Mart 2021 #10 IPS paneli alın.