ASUS VG24vq vs Dell S2422HG

Bütçe
3000

511993

Hectopat
Monitör
Asus VG24VQ Dell S2422HG
Selamlar. 2 monitör arasında kaldım ve sizlere sormak istedim. FPS tarzı oyunlar oynamayı seviyorum ve bilgisayar başında çok vakit geçirdiğim için göz sağlığıma zarar vermeyecek bir monitör almak istiyorum. Bütçem 2000-3000 TL arasında önerilerinizi alabilirim.

Kullandığım Dell monitörde bu sorunu yaşadım ve servise para iadesi için yolladım. Videodaki gibi bir sorunla karşılaşma ihtimaliniz olabilir. Özellikle CS:GO Inferno haritasinda kütüphane odasındaki kitaplıklar da, sıçrayan kanlarda renkler yeşil yeşil oluyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kullandığım Dell monitörde bu sorunu yaşadım ve servise para iadesi için yolladım. Videodaki gibi bir sorunla karşılaşma ihtimaliniz olabilir. Özellikle CS:GO Inferno haritasinda kütüphane odasındaki kitaplıklar da, sıçrayan kanlarda renkler yeşil yeşil oluyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Teşekkürler hocam, araştıracağım.

FPS oyunları için bunlara bakarsanız gecikme olarak daha iyi sonuçlar alırsınız. 1 ms GTG bunlar.

FPS oyunları için bunlara bakarsanız gecikme olarak daha iyi sonuçlar alırsınız. 1 ms GtG bunlar.

Teşekkürler hocam, LG modeli hoşuma gitti. Galiba onu alacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı