ASUS VG24VQE monitör 1660 Super ile uyumlu mu?

Arkadaşlar merhaba. ASUS VG24vqe monitörünü aldım. Kullandığım ekran kartı 1660 Super. Sizlere 2 sorum olacak.

1-) Ekran kartım ile monitör çalışır mı?

2-) Monitör FreeSync, ekran kartım ise G-SYNC. FreeSync özelliğini kullanabilir miyim?

Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Hayır. G-Sync özelliği olan yalnızca gysnc destekler ancak freesync Monitör ile gsync kullanabilirsiniz. İnternetten araştırabilirsiniz. Ekran kartı ve monitör üzerinde HDMI var ise ki büyük ihtimalle var. sorunsuz bir şekilde kullanılabilirsiniz.

HDMI ve DP mevcut. Yani G-sync özelliğini kullanabilir miyim, kullanamaz mıyım?

Birde monitör sorunsuz çalışır mı?
Ek olarak monitörü sadece HDMI olarak mı kullanabiliyorum yoksa hem DP hem HDMI olarak da kullanabilir miyim?

HDMI ve DP mevcut. Yani G-Sync özelliğini kullanabilir miyim, kullanamaz mıyım?

Birde monitör sorunsuz çalışır mı?
Bunun cevabını sadece bu monitör ile G-Sync açmayı deneyen birisi verebilir.
DiaplayPort üzerinden G-Sync açabilirsiniz, açık da gözükür, fakat açık gözükse bile çalışmama durumu var.

Bunun cevabını sadece bu monitör ile G-Sync açmayı deneyen birisi verebilir.
DiaplayPort üzerinden G-Sync açabilirsiniz, açık da gözükür, fakat açık gözükse bile çalışmama durumu var.
Anladım hocam. Bir sorum daha olacak. Monitor 165 hz. 165 hz'i sorunsuz bir şekilde DP üzerinden mi alırım yoksa HDMI üzerinden mi?

Diaplayport'da 1.4 gibi bir özelliği var mı, yoksa düz diaplayport mu?

Evet onda da sürüm olayı var 1.2, 1.4 diye gidiyor. 1.2 olan 2k 165hz 1080p 240hz destekliyor. 1.4 olan 8k 60hz, 4k 144hz, 2k 165 hz destekliyor.

DisplayPort kablo ile NVIDIA Denetim Masası'ndan G-Sync aktif edebilirsiniz. Monitör güzel özellikleri iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…