aspenaX Hectopat Katılım 7 Şubat 2023 Mesajlar 1.115 Çözümler 33 18 Nisan 2023 #1 Monitör ASUS 23,6" VG24VQR 1ms 165Hz PIVOT CURVED GAMING MONITOR ASUS VG24VQR Monitöre sahibim ve GameVisual kısmında aşağıdaki seçenekler var; Manzara Modu Yarış Modu Sinema Modu RTS/RPG Modu FPS Modu sRGB Modu MOBA Modu Ben bunların hiçbirini seçmek istemiyorum çünkü birinde keskinlik fazla oluyor birinde renkler soluk ya da çok açık oluyor. Nasıl yapabilirim?
ASUS VG24VQR Monitöre sahibim ve GameVisual kısmında aşağıdaki seçenekler var; Manzara Modu Yarış Modu Sinema Modu RTS/RPG Modu FPS Modu sRGB Modu MOBA Modu Ben bunların hiçbirini seçmek istemiyorum çünkü birinde keskinlik fazla oluyor birinde renkler soluk ya da çok açık oluyor. Nasıl yapabilirim?
olvidobc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2020 Mesajlar 1.941 Çözümler 15 18 Nisan 2023 #2 İnternette modelinize uygun özel ayar yapanlardan yardım alabilirsiniz. Mutlaka mönitörünüzde custom ayar modu da vardır. Sayılarla oynayarak gözünüze hoş gelen ayarı bulursunuz örneklere de bakarak.
İnternette modelinize uygun özel ayar yapanlardan yardım alabilirsiniz. Mutlaka mönitörünüzde custom ayar modu da vardır. Sayılarla oynayarak gözünüze hoş gelen ayarı bulursunuz örneklere de bakarak.
Rocky07 Hectopat Katılım 4 Nisan 2019 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2024 #3 kanka aynı monitör den var seninle aynı sıkıntıyı yaşıyorum, çözüme ulaşabildin mi?