Xburak.cetin Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2023 #1 Monitör ASUS VG24VQR Abiler çok rahatsız etmeye başladı bunu çözmem lazım. 3 Gün önce aldım DP kablosuyla bağlantı sağlıyorum yerlerini değiştirdim prizi değiştirdim fayda etmiyor. Normalde hiçbir şey yok oyunlarda titreme oluyor panel kaynaklı mı yoksa?
Abiler çok rahatsız etmeye başladı bunu çözmem lazım. 3 Gün önce aldım DP kablosuyla bağlantı sağlıyorum yerlerini değiştirdim prizi değiştirdim fayda etmiyor. Normalde hiçbir şey yok oyunlarda titreme oluyor panel kaynaklı mı yoksa?
C Chitose Kilopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 2.537 Çözümler 43 6 Mart 2023 #2 Va panel olduğu için normal olabilir bu paraya VA almasaydınız keşke.
Xburak.cetin Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2023 #3 Chitose dedi: VA panel olduğu için normal olabilir bu paraya VA almasaydınız keşke. Genişletmek için tıkla... Ya VA panal ghosting renk canlılığı falan tamamda bu olayın VA'lık olduğunu sanmıyorum
Chitose dedi: VA panel olduğu için normal olabilir bu paraya VA almasaydınız keşke. Genişletmek için tıkla... Ya VA panal ghosting renk canlılığı falan tamamda bu olayın VA'lık olduğunu sanmıyorum