ASUS VG24VQR monitör nasıldır?

Port falan ses destegi de olsun. Ileride uydu alicisi takarsin Digitürk takarsin konsol takarsin. Attigim monitorun destekleride bol göz ardı etme. DP portu HDMI portu USB portları her şeyi olsun. HDMI sürümleri vs hepsine bak. Bir defa al sağlam al.

Çok kötü olur demedim daha iyi olur dedim. IPS panel renkleri daha canlı gösteriyor ayrıca parlama gibi sorunlar olmuyor. Vatanda ürünler daha pahalı oluyor genelde.

Hocam bu öyle bir şey değil. Oyunlarda aldığınız FPS değerine göre almanız daha iyi olacaktır. Arkadaş ileride sistemi yükseltme ihtimaline karşın böyle bir şey söylemiş olabilir.

Sistemim daha 2 3 aylık sayılır

Çok kötü olur demedim daha iyi olur dedim. IPS panel renkleri daha canlı gösteriyor ayrıca parlama gibi sorunlar olmuyor. Vatan da ürünler daha pahalı oluyor genelde.

Bu ürününün en ucuz fiyatı şu anda vatan da

Bu ürününün en ucuz fiyatı şu anda vatan da
Kendi attığınız üründen bahsediyorsanız tamam. Benim attığım ürün en uygun fiyat olarak Vatan göstermiyor.

Kendi seçtiğiniz monitörde mi karar kıldınız?

Bileşenler nedir? Neler oynuyorsunuz? FPS değeriniz kaç? Önerdiğim monitör de zaten aynı yenileme değerine sahip.

Paneli daha iyi olan bir ürün önerdim hocam.

Anakart: MSI B560M Pro-E 4800 MHz (OC)
İşlemci: Intel i3 10100F 3.60 GHz.
RAM: G.Skill 16 GB (8x2) Ripjaws 3200 MHz CL16.
Ekran Kartı: MSI GTX 1660 Super Ventus XS GDDR6
SSD: WD 500 GB Blue SN570 NVMe M.2 SSD (Okuma 3500 MB / Yazma 2300 MB)
Kasa: Power Boost VK-C12B 4x1200mm Fan
Güç Kaynağı: Cooler Master MWE 80Plus Bronze 650W.

Kendi attığınız üründen bahsediyorsanız tamam. Benim attığım ürün en uygun fiyat olarak Vatan göstermiyor.

Yok hocam sistem bileşenlerini yazıyordum.

Evet kendi attığım monitör için dedim

Dediğim gibi gerek yoktu zaten yenileme hızı aynı olan bir monitör attım. FPS oyunlarında işinizi görecektir. Diğer oyunlarda da tabii.

Dediğim gibi gerek yoktu zaten yenileme hızı aynı olan bir monitör attım. FPS oyunlarında işinizi görecektir. Diğer oyunlarda da tabii.

Kendi attığınız monitörden bahsediyorsunuz değil mi?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…