kyujin Decipat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 3.016 Çözümler 8 14 Ocak 2023 #21 Mustafa_06 dedi: Kendi attığınız monitörden bahsediyorsunuz değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet paneli daha iyi diye diyorum.
Mustafa_06 dedi: Kendi attığınız monitörden bahsediyorsunuz değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet paneli daha iyi diye diyorum.
Mustafa_06 Hectopat Katılım 15 Mart 2022 Mesajlar 565 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2023 #22 kyujin dedi: Evet paneli daha iyi diye diyorum. Genişletmek için tıkla... Arada o kadar büyük bir fark olmayacaksa o kadar da önemli değil panel
kyujin dedi: Evet paneli daha iyi diye diyorum. Genişletmek için tıkla... Arada o kadar büyük bir fark olmayacaksa o kadar da önemli değil panel
kyujin Decipat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 3.016 Çözümler 8 14 Ocak 2023 #23 Mustafa_06 dedi: Arada o kadar büyük bir fark olmayacaksa o kadar da önemli değil panel Genişletmek için tıkla... Benim attığım 50 tl daha ucuz zaten. Rica ediyorum konuşmaları tekrar okuyup attığım linke göz gezdirin.
Mustafa_06 dedi: Arada o kadar büyük bir fark olmayacaksa o kadar da önemli değil panel Genişletmek için tıkla... Benim attığım 50 tl daha ucuz zaten. Rica ediyorum konuşmaları tekrar okuyup attığım linke göz gezdirin.
Mustafa_06 Hectopat Katılım 15 Mart 2022 Mesajlar 565 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2023 #24 kyujin dedi: Benim attığım 50 TL daha ucuz zaten. Rica ediyorum konuşmaları tekrar okuyup attığım linke göz gezdirin. Genişletmek için tıkla... Fiyat açısından değil renk ve görüntü kalitesi anlamında demiştim
kyujin dedi: Benim attığım 50 TL daha ucuz zaten. Rica ediyorum konuşmaları tekrar okuyup attığım linke göz gezdirin. Genişletmek için tıkla... Fiyat açısından değil renk ve görüntü kalitesi anlamında demiştim
E EMRESS26 Decapat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2023 #25 Bu monitörü tavsiye etmiyorum.Renkler filan süper aşırı canlı ve akıcı ama koyu renklerde aşırı ghosting yapıyor.Bu konu üzerine tartışma açmıştım oradan bakıp değerlendirebilirsin.
Bu monitörü tavsiye etmiyorum.Renkler filan süper aşırı canlı ve akıcı ama koyu renklerde aşırı ghosting yapıyor.Bu konu üzerine tartışma açmıştım oradan bakıp değerlendirebilirsin.