O OnurAkturk Decapat Katılım 12 Şubat 2020 Mesajlar 93 9 Mart 2020 #1 Cumartesi günü stokta yoktu. Subeye gidip sipariş verdim, İstanbul'dan gelecek büyük ihtimalle. Kaç günde gelir Ankara şubeye monitörüm? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Mart 2020
Cumartesi günü stokta yoktu. Subeye gidip sipariş verdim, İstanbul'dan gelecek büyük ihtimalle. Kaç günde gelir Ankara şubeye monitörüm?
Uton Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ağustos 2013 Mesajlar 9.116 Makaleler 3 Çözümler 38 9 Mart 2020 #2 3-7 gün arasında gelir.
thelordof Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2018 Mesajlar 2.656 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2020 #3 OnurAkturk dedi: Cumartesi günü stokta yoktu. Subeye gidip sipariş verdim, İstanbul'dan gelecek büyük ihtimalle. Kaç günde gelir Ankara şubeye monitörüm? Genişletmek için tıkla... İstanbul'dan Ankara'ya gelecekse kargoya verildiği günün ertesi günü gelmiş olur.
OnurAkturk dedi: Cumartesi günü stokta yoktu. Subeye gidip sipariş verdim, İstanbul'dan gelecek büyük ihtimalle. Kaç günde gelir Ankara şubeye monitörüm? Genişletmek için tıkla... İstanbul'dan Ankara'ya gelecekse kargoya verildiği günün ertesi günü gelmiş olur.