Arkadaşlar 1660ti kartım var ve G-SYNC kullanabileceğim freesync monitörlere bakıyorum. Çünkü 2500tl den düşük G-SYNC monitör yok. Varsa söylerseniz çok mutlu olurum. Şimdi bütçem 2000tl ama eğer G-SYNC monitör olursa 2500e kadar çıkarım. Bu üç monitörden hangisi daha iyi sizce yani hangisinde G-SYNC daha iyi kullanılır. Eğer başka monitör önermek isterseniz Mediamarkt, Vatan Computer yada Teknosadan önerim internetten alışveriş yapmıyorum. Ben bulduğum monitörlerin linkinide bırakacağım hangisi daha iyi G-SYNC deneyimi sunar?
Asus VG258QR Gaming Monitör Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Asus VG258QR kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al.
Samsung LC24FG73FQMXUF 144Hz 24" 1ms (Display+2xHDMI) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
MSI Optix MAG241C 23.6" 144Hz 1ms (HDMI+Display) Full HD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!