E Evir Decapat Katılım 7 Kasım 2021 Mesajlar 107 Çözümler 3 13 Ağustos 2023 #1 Merhaba arkadaşlar. Bu iki monitör arasında kaldım. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Curved istiyorum, önerilerinize de açığım. Daha önce VA panel AOC C24G1 kullandım. Curved 165Hz arıyorum. Dosya Ekleri indir (4).jpeg 8,2 KB · Görüntüleme: 36 indir (5).jpeg 8,8 KB · Görüntüleme: 35 Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ağustos 2023
Merhaba arkadaşlar. Bu iki monitör arasında kaldım. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Curved istiyorum, önerilerinize de açığım. Daha önce VA panel AOC C24G1 kullandım. Curved 165Hz arıyorum.
Saint Lucia Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2023 #2 Biri TN panel biri IPS panel. Kıyaslamak bile yanlış. Önerim IPS olan sol taraftaki ASUS'u almanızdır.
Biri TN panel biri IPS panel. Kıyaslamak bile yanlış. Önerim IPS olan sol taraftaki ASUS'u almanızdır.
E Evir Decapat Katılım 7 Kasım 2021 Mesajlar 107 Çözümler 3 15 Ağustos 2023 #3 Saint Lucia dedi: Biri TN panel biri IPS panel. Kıyaslamak bile yanlış. Önerim IPS olan sol taraftaki ASUS'u almanızdır. Genişletmek için tıkla... Sağdaki TN panel soldaki VA panel IPS değil bende soldan yanayım ama. Son düzenleme: 15 Ağustos 2023
Saint Lucia dedi: Biri TN panel biri IPS panel. Kıyaslamak bile yanlış. Önerim IPS olan sol taraftaki ASUS'u almanızdır. Genişletmek için tıkla... Sağdaki TN panel soldaki VA panel IPS değil bende soldan yanayım ama.
Saint Lucia Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2023 #4 Evir dedi: Sağdaki TN panel soldaki VA panel IPS değil bende soldan yanayım ama. Genişletmek için tıkla... İkisi de tavsiyem değil. VA'lar ghosting sorunlu. TN'ler ise artık geride kaldı. Bütçe tam nedir? Alternatif bakacağım.
Evir dedi: Sağdaki TN panel soldaki VA panel IPS değil bende soldan yanayım ama. Genişletmek için tıkla... İkisi de tavsiyem değil. VA'lar ghosting sorunlu. TN'ler ise artık geride kaldı. Bütçe tam nedir? Alternatif bakacağım.
E Evir Decapat Katılım 7 Kasım 2021 Mesajlar 107 Çözümler 3 15 Ağustos 2023 #5 Saint Lucia dedi: İkisi de tavsiyem değil. VA'lar ghosting sorunlu. TN'ler ise artık geride kaldı. Bütçe tam nedir? Alternatif bakacağım. Genişletmek için tıkla... 7k ama Asus olsa iyi olur
Saint Lucia dedi: İkisi de tavsiyem değil. VA'lar ghosting sorunlu. TN'ler ise artık geride kaldı. Bütçe tam nedir? Alternatif bakacağım. Genişletmek için tıkla... 7k ama Asus olsa iyi olur
Saint Lucia Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2023 #6 AOC 24" 24G2SPU/BK 165Hz 1ms HDMI DP FHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA AOC 24" 24G2SPU/BK 165Hz 1ms HDMI DP FHD IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile 24G2SPU/BK ITOPYA.COM'da www.itopya.com ASUS ve TUF serisinden çok daha iyi modeller varken ASUS önerisi mantıklı olmuyor. İlla ASUS olacaksa pivot destekli+hoparlörlü olduğu için Asus TUF Gaming VG249Q Monitör bunu önerirdim.
AOC 24" 24G2SPU/BK 165Hz 1ms HDMI DP FHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA AOC 24" 24G2SPU/BK 165Hz 1ms HDMI DP FHD IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile 24G2SPU/BK ITOPYA.COM'da www.itopya.com ASUS ve TUF serisinden çok daha iyi modeller varken ASUS önerisi mantıklı olmuyor. İlla ASUS olacaksa pivot destekli+hoparlörlü olduğu için Asus TUF Gaming VG249Q Monitör bunu önerirdim.