Asus VG259Q beklenmeli mi?

qp ve asusla görüştüm. 5 ölü piksele kadar değişim ve iade kabul etmiyorlarmış. Alırken aklınızda bulunsun.

bende de bir adet ölü pixel çıktı. iade etsem mi bilmiyorum. yoruldum bu monitor işinden. samsungu iade ettim zaten. 14 günlük cayma hakkı var ancak görmekte bile zorlandığım bir pixel için gözüm kesmiyor artık.

Aynen bende kargo bi bela insanlarla ugrasmak baska bi bile

qp ve asusla görüştüm. 5 ölü piksele kadar değişim ve iade kabul etmiyorlarmış. Alırken aklınızda bulunsun.

Boyle birsey yok, tuketici haklari olarak 1 piksel bile ayipli urune giriyor. Yani degistirmek istersen yasal olarak degistirmek zorundalar. Firma degistirmezse tuketici mahkemesinden faydalanarak degistirebilirsin.

Aynen bende kargo bi bela insanlarla ugrasmak baska bi bile
Arkadaşlar merhaba. İade veya değişim yaptınız mı yoksa kullanıyor musunuz?

Valla değiştirmedim kullanıyorum. Ufack nokta kadr bile yok. Ugrasmak istemedm.

Bence de çok kafaya takmaya gerek yok. Nasıl memnun musun, tespit ettiğin herhangi bir sorun var mı?

Ölü pikselden başka sorun yok siyah ekranda ufak ışık sizmasi var ama her ips ekranda var o. Güzel alinir tavsiye ederim.

Panelin görüntü kalitesi önemli zaten. Kartınız NVidia ise G-Sync performansını deneyimleme şansınız oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…