Asus VG259Q beklenmeli mi?

Vatan' a gelmesini bekleyemedim, Amazon' dan aldım. Sağ üst köşede barkodun hemen altında 1 adet ölü piksel ve alt tarafta ışık sızması vardı. Ertesi gün iade etmek için talep oluşturdum, şuan monitörün amazona ulaşmasını ve para iademin yapılmasını bekliyorum. Bir daha ips panel nasıl alıcam bilmiyorum. Aoc 24G2U aldık, 13 gün sonra ölü piksel oluştu. Asus kaliteli ondan çıkmaz dedik, ondada çıktı. Bu nasıl iştir anlamadım. VA panellere bakıyorum şuan.

Maalesef monitör işi çok sıkıntılı işmiş. Ben de artık araştırmaktan, bakmaktan sıkıldım. Sırf bu sıkıntılarla uğraşmamak için epey bir süredir erteliyorum, yeni modelleri bekliyorum. Yeni modeller her mağazaya gelmiyor, test etme şansımız olmuyor. Sonra görüyoruz ki aynı sorunlar yeni modellerde de devam ediyor. Evet bu sorunların çıkması her monitörde her panel için çok normal ama biraz fazla sorunlu çıkıyor ürünler sanki. Sanırım en sonunda vazgeçeceğim bende monitör almaktan, eldeki ile devam edeceğim.

Ben de aylardır erteliyordum ama bu işin sonu yok. Şimdi kur sebebiyle fiyatlar da uçar gider ve benim için monitör defteri kapanır.

Para iadem yapıldı, alırken amazon.tr tercih edebilirsiniz. İade konusunda hiç bir zorluk çıkarmadılar.

@kemald94 Merhaba, Amazon üzerinden aldığınız VG259Q model monitörde kutu içeriğinde neler vardı? DisplayPort kablosu ve HDMI kablasosu bulunuyor muydu?

@kemald94 Merhaba, Amazon üzerinden aldığınız VG259Q model monitörde kutu içeriğinde neler vardı? DisplayPort kablosu ve HDMI kablasosu bulunuyor muydu?
Sadece DP kablosu vardı. HDMI çıkmadığına bende şaşırmıştım, hatta iade için kutuyu hazırlarken acaba çıktı da bi yere mi koydum diye şüpheye düştüm ama çıkmıyormuş. Almayı düşünüyorsanız, direk amazon.tr nin sattığı ürünleri alın, iade konusunda hiçbir sıkıntı çıkarmıyorlar. 1 hafta olmadan para kartıma yattı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…