Asus VG259Q beklenmeli mi?

Evet amazon.com.tr nin sattığını sipariş verdim. Kutu içeriğinden emin olamadım çünkü Asus'un sitesinde bile kablolara opsiyonel yazılmıştı. Amazon'da da herhangi bir bilgi ve inceleme yoktu bu yönde. Son kalanı sipariş verdim şuan Amazon'un stoğunda yok başka firmalar satıyor. Aklıma acaba sizin iade ürünü mü gönderecekler diye bir soru oluştu Durum yeni diyor sanıyorum iade ürünü göndermezler.

Yok, oyle bir sey yapacaklarini sanmiyorum. Stoğu hep 1 olarak tutuyorlar, nedenini ben de anlamadım. Ellerinde olduğunu düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Panelin görüntü kalitesi önemli zaten. Kartınız NVidia ise G-Sync performansını deneyimleme şansınız oldu mu?
Bunu ben de bekliyorum. Herkes ölü pikselden bahsetmiş, biri de çıkıp dememiş ki g sync uyumu şöyle iyi böyle kötü. Kullananlar biraz da bunlardan bahsederse iyi olabilir.

Ben de aylardır erteliyordum ama bu işin sonu yok. Şimdi kur sebebiyle fiyatlar da uçar gider ve benim için monitör defteri kapanır.
Defter açıldı. Amazon'daki indirimle VG248QG aldım. Pek araştırma yapmayıp direkt aldığımdan dolayı GSYNC Compatible olduğunu bilmiyordum. Haliyle GTX960 sistemde GSYNC çalışmadı. Fakat TN Panel olmasına rağmen görüş açısı ve görüntü kalitesi fazlasıyla tatmin edici.

Vg259QR modelini düşünüyorum bende. Biraz daha yeni oluyor Q'ya göre. Tavsiye eder misiniz?

Vg259QR modelini düşünüyorum bende. Biraz daha yeni oluyor Q'ya göre. Tavsiye eder misiniz?

Konuyu hortlatinca bildirim geldi ben de bir guncelleme yapayim dedim.

Asusu beklerken ben AOC 24G2U yu aldim ve gayet memnunum. AOC nin TN ve VA monitorleri kalitesiz olmasina ragmen bunun renk kalibrasyonu, tepki suresi oldukca iyi.

İnternetten bakarsaniz bazen 3000 tl lik monitorler bile kalibrasyon gerektirirken bunun kutudan cikan hali olmasi gereken kalibrasyonda olmasi beni cok sasirtti. Renkleri cok canli.

Tepkime suresi icin de overdrive ayarlari duzgun yapilmis ne ghosting ne de inverse ghostingle karsilastim.

Gsync compatible secenegi de cok guzel calisiyor, sadece uyumlu sertifikasi almaya ugrasmamislarama uyumlu, sayet bunun bir ust modeli olan 27G2 inin seetifikasi var.

Ben cok memnunum, benden baska 2 arkadasima daha aldirdim onlar da cok memnun. İnternetten de inceleme vidyolarini mutlaka izleyin dediklerimi onlar da diyeceklerdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…