Asus VG259Q beklenmeli mi?

Çıksın artık black friday'e kadar. Olmadı black fridayde vg279q alacağım inşallah...

Bence çıksa şimdiye çıkardı. Bence asus bildiğimiz yamuk yapıp black friday den sonra çıkarcak. Böylece blackfriday le alakası olmayacak monitörün. Nasıl taktik ama. Neyse neden şimdiye kadar çıkmadığını asus bilir...

Bütün ürünler indirime girecek diye bir şey yok. Çıksa en azından millet inceleme yapardı.

AOC 24G2U mükemmel bir monitör şuanda kullanıyorum.
144HZ, IPS, 1MS (MPRT), 24" + Hoparlör ( Orta düzeyde bu fiyat için tatmin edici), Pivot, sağa sola döner başlık, yukarı aşağı ayarı, arka kısmındaki girişleri yani bu fiyat bu monitör için öpüp başa koymalık ghosting vs. yok gayet akıcı Rainbow Six Siege oynuyorum. Renkler için bir sürü ayar var ve kullanıcının göz zevkine göre bulabileceği tüm ayarları koymuşlar renkler mükemmel. Monitörün GTG süresi 5ms diye biliyorum.

24 inch 1080p 144hz monitör ararken konuya rastladım. Aoc 24g2u ve diğer 24 inch 144hz ipslerde panda panel kullanılıyormuş. Asus vg259q modelinde au optronics kullanılmış ve daha kaliteli olduğu söyleniyor ama bir inceleme yok. Testler incelemeler çıktığında umarım üzmez bizi. Bende beklemedeyim.

Bu bilgiden haberim yoktu. O zaman biraz daha beklerim bu modeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…