ASUS VG259QM alınır mı?

Erkan2727

Decapat
ASUS 24, 5" VG259qm 1ms 280Hz FreeSync ve G-Sync uyumlu IPS Gaming monitör bugün Vatan Bilgisayar'a gidip alacaktım fakat ölü piksel çıktı tedirgin oldum. İşim çıktı geri gitmedim yeni kutu acıcaktı sonra geleceğim dedim. Kullanan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi? Stok bitecek ghost sonradan ölü piksel çıkıyor mu?

• 2060 alacağım monitor ile birlikte.
  • Ryzen 5 3600.
  • 8*2 Corsair 3200MHz.
  • ASUS TUF serisi anakart.

Şu an benqxl 2411 144Hz kullanıyorum DisplayPort girişi yok DVI ile baglıyorum RTX'lerde DVI yok DisplayPort var. Mecburi değiştireceğim monitörü.

Valorant CS:GO LoL oynuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Valo/CS oynamak için yeterli. Benzer fiyata alternatif arıyorsan S2522HG, XG270, MAG251RX modellerini inceleyebilirsin.

Ben olsam şahsen bunların arasında VG259QM ve XG270 arasında seçim yapardım fiyatı hangisi daha uygun ise ama elbette eğer tekini gidip test etme ve görme şansın varsa bu senin için avantaj, ölü piksel olmayan temiz bir panel almak güzel olur.

Ben şansa bıraktım o işi, şansıma temiz bir panel geldi. Sonradan ölü piksel falan çıkmadı, böyle bir olay var mı bilmiyorum daha önce hiç yaşamadım fakat darbe sonrası ölü piksel oluşabiliyor dikkat etmeni tavsiye ederim panel asla darbe almamalı.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı