287352 Centipat Katılım 16 Kasım 2019 Mesajlar 524 21 Eylül 2020 #1 Merhaba. Almayı düşünen arkadaşlar için faydalı olabilir. Bana ait monitör, ve test de bana aittir. Az önce çektim. Video kayıt ettiğim telefon Samsung Galaxy A10S Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Merhaba. Almayı düşünen arkadaşlar için faydalı olabilir. Bana ait monitör, ve test de bana aittir. Az önce çektim. Video kayıt ettiğim telefon Samsung Galaxy A10S Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
1 176476 Kilopat Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 2.361 Makaleler 1 Çözümler 24 21 Eylül 2020 #2 Gayet başarılı bir monitör. 27'' ve 24'' modellerin ikisi de güzel. Bu fiyat bandında alınabilecek en hızlı ve nitelikli IPS monitör olabilir.
Gayet başarılı bir monitör. 27'' ve 24'' modellerin ikisi de güzel. Bu fiyat bandında alınabilecek en hızlı ve nitelikli IPS monitör olabilir.