Merhaba, geçen hafta aldığım monitör de sağ çerçeve kısmın da açıklık fark ettim. Bu sorun için değişim talebin de bulundum panele yansıyan bir sorun görmedim sadece çerçeve kısmın da görüntü bozukluğu olduğunu fark ettim ileride bir sorun teşkil edebilir diyerek önlemimi aldım. Size sormak istediğim bu tarz sorunlar sizde de var mı, ne gibi önlem aldınız. Resimler de sol ve sağ taraf resimleri ektedir buyurun.
Sanırım 2. resimdeki beyaz kısmı gördünüz siz, o resmin yenisini atayım. Sorunum monitörün panelin de değil, dış kısmındaki siyah kaplama çerçevesin de. Tam kapanmamış açık kalmış.
Görüntü bozukluğu demişsiniz ama panele etki etmiyor da demişsiniz, pek anlayamadım bu cümleyi. Çerçeve dışında verdiği görüntü bozuksa direkt iade edin, gerçi diğer türlü de iade edin. İlerde yine sorun çıkarabiliyor.
Görüntü bozukluğu demişsiniz ama panele etki etmiyor da demişsiniz, pek anlayamadım bu cümleyi. Çerçeve dışında verdiği görüntü bozuksa direkt iade edin, gerçi diğer türlü de iade edin. İleride yine sorun çıkarabiliyor.