ASUS VG259QR çerçeve boşluk sorunu

DarkSoulsssss

Kilopat
Merhaba, geçen hafta aldığım monitör de sağ çerçeve kısmın da açıklık fark ettim. Bu sorun için değişim talebin de bulundum panele yansıyan bir sorun görmedim sadece çerçeve kısmın da görüntü bozukluğu olduğunu fark ettim ileride bir sorun teşkil edebilir diyerek önlemimi aldım. Size sormak istediğim bu tarz sorunlar sizde de var mı, ne gibi önlem aldınız. Resimler de sol ve sağ taraf resimleri ektedir buyurun.

Son düzenleme:
Aldığınızda böyle miydi?
Eğer sonradan olduysa monitöre reset atınız.

Sanırım 2. resimdeki beyaz kısmı gördünüz siz, o resmin yenisini atayım. Sorunum monitörün panelin de değil, dış kısmındaki siyah kaplama çerçevesin de. Tam kapanmamış açık kalmış.

Averaj TUF.

Görüntü bozukluğu demişsiniz ama panele etki etmiyor da demişsiniz, pek anlayamadım bu cümleyi. Çerçeve dışında verdiği görüntü bozuksa direkt iade edin, gerçi diğer türlü de iade edin. İlerde yine sorun çıkarabiliyor.

Çerçeve kısmında ki siyah sert plastik kaplama da sorun var, monitörün paneli görüntüyü aldığımız kısım orada bir problem yok.

Selamlar bende Asus TUF VG249Q aldım bende de aynı sorun var normal miymiş öğrenebildiniz mi ?

Dosya Ekleri

• 3213123.jpg
    76,6 KB · Görüntüleme: 96
  • 343434.jpg
    76,7 KB · Görüntüleme: 85
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…