E ekrkss Decapat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2023 #1 ASUS 27" VG277Q1A 1MS(MPRT) 165HZ FullHD VA FREESYNC PREMIUM GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Bu monitörü almayı düşünüyorum alırınır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Şubat 2023
ASUS 27" VG277Q1A 1MS(MPRT) 165HZ FullHD VA FREESYNC PREMIUM GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Bu monitörü almayı düşünüyorum alırınır mı?
babalartahliye Hectopat Katılım 8 Kasım 2021 Mesajlar 406 Çözümler 1 4 Şubat 2023 #2 ekrkss dedi: ASUS 27" VG277Q1A 1MS(MPRT) 165HZ FullHD VA FREESYNC PREMIUM GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Bu monitörü almayı düşünüyorum alırınır mı? Genişletmek için tıkla... Hocam ben bunun 23.8 inc modelini kullanıyorum güzeldir alınır.
ekrkss dedi: ASUS 27" VG277Q1A 1MS(MPRT) 165HZ FullHD VA FREESYNC PREMIUM GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Bu monitörü almayı düşünüyorum alırınır mı? Genişletmek için tıkla... Hocam ben bunun 23.8 inc modelini kullanıyorum güzeldir alınır.
E ekrkss Decapat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2023 #3 babalartahliye dedi: Hocam ben bunun 23.8 inc modelini kullanıyorum güzeldir alınır. Genişletmek için tıkla... bunu çok beğendim ama bir kaç monitör arasında kaldım . Önerilecek başka var mı bu fiyatlara veya daha altına sormak istedim
babalartahliye dedi: Hocam ben bunun 23.8 inc modelini kullanıyorum güzeldir alınır. Genişletmek için tıkla... bunu çok beğendim ama bir kaç monitör arasında kaldım . Önerilecek başka var mı bu fiyatlara veya daha altına sormak istedim